Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon prve polufinalne večeri

Finalisti održali press konferenciju, a Severina i Let 3 napravili pravi show

Foto: Dora / HRT
1/2
22.02.2024.
u 22:46

Nakon prve polufinalne večeri održana je press konferencija osam izabranih finalista, a to su Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić. Letu 3 pridružila se i legendarna Severina koja je napravila pravi show.

Završila je prva polufinalna večer Dore i odabrano je osam finalista koji će se boriti za pobjedu u nedjeljnom finalu Dore. Prvi finalisti su Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić, a svoje dojmove ispričali su na press konferenciji. 

Prvim finalistom proglašena je grupa Pavel: - Mi smo prošli, fakat sam presretna... Danas je bio divan dan, rekla je Antonia Matković Šerić iz Pavela na konferenciji za medije nakon prve polufinalne večeri. Priznala je da joj je Aljoša Šerić rekao da se pripremi na najgore: - Dušo, pripremi se da nećemo proći. Postoji mogućnost da ne prođemo i hajde sad ti pjevaj nakon toga, odgovorila je pjevačica.

Veliko iznenađenje pripremili su momci iz Leta 3 s posebnom gošćom Severinom. Na pressici je odgovorila je na engleskom jeziku da nije Severina nego da se spustila s druge planete. Ona je tijekom cijele pressice darivala veliko bijelo jaje ostalim finalistima, a dečki iz Let 3 su joj prevodili što drugi govore.

VEZANI ČLANCI:

- Moram priznat da sam u zatočeništvu imao i zvučne torture pa mi je zvuk oštećen. Kraljica dobra ljubavi i razumijevanja koja je došla s druge planete vama ispričala na tom jeziku kako je tek stigla nije imala vremena puno naučiti ga. Pojma nemam, mislim da je svima dobro pročitati Proces Franz Kafke pa ćemo svi shvatiti tko je Babaroga, odgovorio nam je Zoran Prodanović Prlja te upoznao sve prisutne s kraljicom dobra, ljubavi i razumijevanja.

U finale su prošli Robert Ferlin i Mario Battifiaca koji se nisu nadali finalu, ali da su isto pripremali gosta. - Mi smo isto tako pripremali gosta iznenađenja kao Let 3, Mladena Grdovića, ali nije mogao doći. Ali možda u finalu, nikad ne znaš, otkrio je Battifiaca. Otkrio je i da je Ferlin mislio ići na utakmicu u nedjelju, a prolaz u finale pokvario mu je taj plan. 

Vinko Ćemeraš otkrio je da je planirao proći u finale i to mu se ostvarilo. - To mi je bio cilj, proći u finale, dobiti tu još veću medijsku pažnju. Sad samo da uživam, poručio je. Saša Lozar rekao je kako je ulazak u finale za njega velika pobjeda. - Jako sam bio sretan nastupati s ovim ludim ljudima, rekao je. Eugen je rekao da se borio s emocijom kao i s tehničkim stvarima. - Gledajte nas u finalu, bit ćete zadovoljni, Dalmacija će biti ponosna, poručio je mladi glazbenik. Osim toga, Severinu je zagrlio i izrazio podršku za borbu oko skrbništva: - Ponosan sam, dodao je. Na kraju se obratila i Stefany kojoj je dolazak na Doru bio san: - Presretna sam što sam dobila mogućnost predstaviti se u finalu. 

VIDEO: Eugen: 'Pjesma je posveta osobi koja više nije s nama'

Ključne riječi

Komentara 2

EV
evoba
23:44 22.02.2024.

Ma nije moguće! A jel' opet i s jedne i s druge strane?

Avatar Matan79
Matan79
00:38 23.02.2024.

Ja mislio to gotovo večeras a to na tenane razvukli, na šte se troše pare poreznih platiša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije