Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se fotografijom

Filomena iz 'Života na vagi': 'Nakon 10 godina skinula sam se u kupaći kostim'

Foto: Vecernji.hr
1/4
16.07.2019.
u 13:03

– Između ostalog, ovo ljeto palo je i prvo kupanje u moru nakon dugo godina. Mislim da se u toj priči mogu pronaći mnoge žene koje su osjećale nelagodu zbog tuđih pogleda. Kako je to djelovalo na mene? Pa, oslobađajuće – kazala je Filomena

Makaranka Filomena Roglić, natjecateljica treće sezone RTL-ova showa "Život na vagi" iz showa je izašla 35 kilograma lakša, a kako je više puta kazala – ta joj je emisija promijenila život. Filomena je za RTL kazala kako se ovog ljeta prvi put nakon deset godina skinula u kupaći kostim i okupala na plaži. 

– Između ostalog, ovo ljeto palo je i prvo kupanje u moru nakon dugo godina. Mislim da se u toj priči mogu pronaći mnoge žene koje su osjećale nelagodu zbog tuđih pogleda. Kako je to djelovalo na mene? Pa oslobađajuće! Pregršt emocija uz pitanje je li vrijedilo skrivati se zbog nekog neznanca – kazala je Filomena koja radi kao prodavačica, a povremeno nastupa i kao pjevačica. Nakon izlaska iz showa, Filomena i dalje pazi na prehranu, a u tome su joj velika podrška obitelj i prijateljice. 

Foto: imdb

– Što se tiče nove sezone, naravno da ću je gledati, baš kao i sve prethodne. Mislim da je to jedina prava emisija koja stvarno mijenja živote, kako kandidata, tako i ljudi pred TV ekranima. Motivacija je to za sve nas koji smo zarobljeni u vlastitom višku kilograma – kazala je Filomena za RTL. 

Podsjetimo, nova sezona "Života na vagi" kreće ove jeseni, a novi treneri su Maja Ćustić i Edin Mehmedović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije