Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi početak

Blista nakon prekida! Filomena se hvali novim izgledom: 'Haljina je spaljena'

Foto: Vecernji.hr
28.11.2018.
u 12:49

Filomena Roglić, bivša kandidatkinja showa ''Život na vagi'', nakon prekida s Markom Kregarom posvetila se samoj sebi.

Nedugo nakon što je javnost doznala da su bivši kandidati ''Života na vagi'' Filomena Roglić i Marko Kregar prekinuli ljubavnu vezu, Filomena se pohvalila novim izgledom. Svojim pratiteljima otkrila je da je trenutačno sama sebi prioritet te da nastavlja s mršavljenjem i nakon izlaska iz showa. 

"Kad misliš da nisi daleko dogurao, dovoljno je da se podsjetiš gdje si nekada bio! Moja najdeblja faza: 148 kilograma. Haljina je spaljena u Životu na vagi, a s njom skupa i sve ono sto me podsjećalo na ružna iskustva s ljudima samo zato što imam viška kilograma. Ono sto sam tamo naučila jest da je broj na vagi samo podsjetnik koji će se jednog dana kada dođem do cilja pretvoriti u medalju pobjede. Pobjede nad samim sobom! Vjerujte u sebe i ono što radite, neovisno koliko vremena za to trebalo", napisala uz fotografiju koja prikazuje nju nekada i sad. 

Filomena je u show ušla sa 144,5 kilograma, a od tada je izgubila 30-ak kilograma. S obzirom na komplimente koje prima, čini se da novim izgledom Marku nastoji dati do znanja što je izgubio. 

Pogledajte i emisiju trenerice Sanje Žuljević uz koju baš svatko može skinuti suvišne kilograme. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije