Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najpopularniji singl

Fenomen: 'Get Lucky' Daft Punka oborio rekord i na Spotifyju

daft punk
Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
24.08.2013.
u 18:55

Daft Punku i Pharrellu Willamsu na Spotifyju se ''posrećilo'' 104,768,829 u jednom danu

Veliki ljetni hit 'Get Lucky' pušten je više od 100 milijuna puta na Spotifyu što ga čini najpopularnijom pjesmom u povijesti tog glazbenog streaming servisa.

Na 22. kolovoz Daft Punku i Pharrellu Willamsu na Spotifyju se ''posrećilo'' 104,768,829 puta u jednom danu, javlja MusicAlly koji podsjeća da službeni video na YouTubeu drži više od 100 milijuna pregleda.

'Get Lucky' je krajem lipnja probio prvi rekord kada je postao prvi singl u 2013. sa više od milijun prodanih singlica u Velikoj Britaniji. Daft Punku za taj je podvig bilo potrebno samo 69 dana, a duo nakon uspjeha najavljuje i drugi singl s albuma 'Lose Yourself To Dance' na kojem, gle li čuda, ponovo gostuje Pharrell Williams.

>>Ljetni hit Daft Punka na harmonici? Zvuči odlično!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije