Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško razdoblje je iza njega

Faruk iz 'Lud, zbunjen, normalan' oglasio se na Instagramu nakon dugo vremena s posebnim povodom

senad bašić
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/7
03.08.2023.
u 12:20

Premijera filma održat će se  13. kolovoza, na 29. Sarajevo Film Festivalu, a on je sada objavio trailer u prvoj objavi nakon više od godinu dana

Bosanskohercegovački glumac i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Senad Bašić (60) posljednjih mjeseci ima zdravstvene poteškoće i jednom mjesečno odlazi na terapiju u Kliniku za hematologiju. Borio se s teškom bolesti i bio je u bolnici te je podvrgnut operativnom zahvatu. Sada se odlično osjeća, raspoložen je i spreman je za svoj veliki povratak. 

Nakon više od godinu dana javio se i pratiteljima na Instagramu i to promovirajući svoj novi film "Bosanski lonac" ("Vampir s Miljacke"). Premijera filma održat će se  13. kolovoza, na 29. Sarajevo Film Festivalu, a on je sada objavio trailer. 

"Bravo, maestro", "Legendarno", "Predivno", poručili su mu oduševljeni obožavatelji.

Podsjetimo, nedavno je za Avaz progovorio o teškom razdoblju koje je sada napokon iza njega. 

- Imao sam terapiju koju inače primam mjesečno. Imao sam probleme, imao sam operacije, tako da, sad se vraćam. Ide to sporije, ja sam malo stariji čovjek, ali ide… Dobro je, zasad sam zadovoljan - kazao je glumac za Avaz. 

VEZANI ČLANCI

Bolest koju je imao utjecala je i na Senadov glas, koji je za poziv glumca veoma bitan. Ali sada se i glas stabilizirao. Za vrijeme snimanja filma u Hrvatskoj, završio je u bolnici. 

- Sada sam dobro, a imao sam užasnu upalu pluća. Tri dana sam snimao na kiši, završio sam u KBC-u Rebro. Moje zdravstveno stanje bilo je ugroženo, bilo je izuzetno opasno, liječnici su zaista bili divni i pomogli su mi. Sada se dobro osjećam - ispričao je za  Avaz te dodao da su mu ostale posljedice.

- Kada u vas neko strpa deset litara antibiotika, naravno da to ostavi posljedice, ali sada sam spreman za rad - kaže glumac. 

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije