Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobijedila je i to

Ksenija Marinković o upali moždane ovojnice: 'Pretpostavljam da je stres pogodovao tome'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/10
03.08.2023.
u 08:26

Zbog toga joj je doktor savjetovao da mora manje raditi i više brinuti o sebi, a ona ga je i poslušala

Ksenija Marinković (57) zadnjih godina imala je dosta plodonosan period i radila je punom parom i malo je domaćih serija zadnjih godina u kojima nismo gledali Kseniju. Iscrpljujući radni ritam u jednom trenutku uzeo je danak i odrazio se na njezino zdravlje prije četiri godine kada je završila u bolnici zbog upale moždane ovojnice. 

No, borila se, ustala i vratila na scenu, a o detaljima borbe s ovim zdravstvenim problemom progovorila je u IN magazinu

VEZANI ČLANCI

''Zapravo, to je autoimuno, nisu našli otkud je, pretpostavljam da je stres pogodovao tome, da mi je pao imunitet i prvo na čemu je nastala upala je to'', objasnila je. Zbog toga joj je doktor savjetovao da mora manje raditi i više brinuti o sebi, a ona ga je poslušala. 

''Što si stariji i mudriji si, i ne moraš se više tako jako dokazivati kao kad si bio mlad. Kad dođu te godine, kao da si sigurniji u sebe, staloženiji, puno stvari bolje znaš i imaš smisla za humor više nego prije u odnosu na sebe samog'', govori Ksenija. 

A progovorila je i o plastičnim operacijama. 

''Može se desiti da sutra odem na plastičnu operaciju, a može se desiti da to nikad ne napravim'', rekla je. 

Inače, glumica iz braka s Kristijanom Ugrinom ima dvoje djece, sina Kostu Kaija i kći Koranu, koja je na Goodfestu u Drnišu osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu.

''Otkad je definitivno odlučila da će se upisati, podržavala sam je. Prije toga sam je molila da ne ide jer je puno mladih glumaca i to je neizvjestan posao, nije tako komotan kao kad sam ja bila mlada, ali ona je odlučila i od onda je, naravno, podržavam'', rekla je Ksenija

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Stradun
Stradun
12:46 03.08.2023.

Gledao sam je prije par dana na Lokrumu. Predstava Krvava svadba. Kad je prošla pored mene, skutrenog na stolici, shvatio sam koliko je Dotičnica velika. Mislim ...glumica.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
09:37 03.08.2023.

Kao da radi na baušteli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije