Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Fantastičan Luka Bulić kao Massimo visoko podignuo ljestvicu: 'Više od ovog ne može!'

luka bulić
Foto: Nova TV
1/10
20.09.2015.
u 23:24

– Ja sam svoje rekla, ustala sam i poklonila se. Više od ovoga ne može! – kazala je Sandra Bagarić nakon Lukina nastupa.

I drugu emisiju druge sezone ''Tvoje lice zvuči poznato'' obilježile su fantastične transformacije osmero kandidata. Najviše ovacija nakon nastupa zaradio je Luka Bulić koji se transformirao u svog idola Massima i naposljetku odnio pobjedu.

Svojom interpretacijom Massimove pjesme ''Suze nam stale na put'' oduševio je publiku, ali i žiri. 

– Ja sam svoje rekla, ustala sam i poklonila se. Više od ovoga ne može! – kazala je Sandra Bagarić nakon Lukina nastupa. 

Oduševljen je bio i Branko Đurić Đuro. – Strašno si ga skinuo! Fascinantno, maestralno, bravo! Ne mogu vjerovati – komentirao je Đuro.

Mila Elegović, koja je u ovoj epizodi bila pridružena članica žirija, dijelila je mišljenje svojih kolega. 

– Ti si toliko talentiran da je to fantastično! Genijalno je to kako ti iznutra kontroliraš to što činiš – rekla mu je Mila.

Massimo mu je donio pobjedu, a njegova pobjeda donijela je 10 000 kuna udruzi Svjetlo za pomoć osobama s mentalnom retardacijom i autizmom koju je Luka izabrao i kojoj će u njegovo ime Nova TV donirati spomenuti novčani iznos.

 
 

Massimo mu je donio pobjedu, a njegova pobjeda donijela je 10 000 kuna udruzi Svjetlo za pomoć osobama s mentalnom retardacijom i autizmom koju je Luka izabrao i kojoj će u njegovo ime Nova TV donirati spomenuti novčani iznos.

Na visokom drugom mjestu završio je Saša Lozar kao Elton John.

– Saša, divan engleski džentlmen, ali kad sam zatvorila oči, fraza i način na koji Elton ide od niže note ka gornjoj identično je skinut. Svaka čast! – kazala mu je Mila, dok mu je Sandra poručila da joj je on u ovom showu najveće glasovno iznenađenje.

Na trećem mjestu završila je Maja Šuput kao Katy Perry.  – Dignula si temperaturu u studiju – kazao joj je Đuro nakon nastupa. 

Najslađi nastup večeras po mišljenju žirija imala je Maja Posavec s pjesmom ''ABC'' popularne grupe Jackson 5.

Svojom transformacijom u Justina Timberlakea oduševila je i Ivana Marić. Djeluješ mi muževnije nego Justin, ali ples i pjevanje je fantastično – kazao je Đuro dok ju je Sandra usporedila s kandidatkinjom iz prošle sezone. – Mi smo u prošloj sezoni imali Mineu koja je zaista genijalna u svim muškim oblicima, a ti si stvarno njena nasljednica! Prošli put bila si genijalna kao Alen Islamović, a ovo je bilo još za stepenicu bolje – rekla je Sandra. 

Titulu ''strašnog performera'' zaradio je Ivan Šarić svojom preobrazbom u miljenika ženske publike Antonia Banderasa, dok je Renata Sabljak oduševila kao George Michael. Jednako dobar bio je i Dušan Bućan kao Milo Hrnić koji je publiku u studiju digao na noge s pjesmom ''Golubice bijela''.

>>Drugu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' s nestrpljenjem dočekalo 725 tisuća gledatelja

>>Mi smo oduševljeni! Pogledajte kako je 'skinuo' Maju Blagdan!

Komentara 8

FA
Fake
08:54 21.09.2015.

Definitivno najbolji show u Hrvatskoj.To prije svega pokazuje gledanost.Čovjek ima što i čuti i vidjeti a i nasmijati se.A luka Bulić,šta reći nego da je dečko genijalac.Kapa dolje.

HR
Hrvatska3014
08:48 21.09.2015.

Odlično je skinuo Masima. Sve je ok, jedino što ne mogu bez politike. Dušan morao isprdavati Hrvate. A ni ova dva voditelja me mogu bez sličnih doskočica. Isprdnu tu i tamo nešto na račun jezika... Zabava 90%, političke poruke 10%0% što je zapravo odlično!

EA
ex_animo
12:15 21.09.2015.

Je, još da emisija ne traje 3 sata i da pola od toga nisu reklame, bilo bi gledljivo. Ok, znam da reklame pokazat moraju, al vrlo lako su mogli skratit trajanje emisije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije