Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna novinarka

Fani Stipković progovorila o vezi s legendom Reala: 'Jako sam sretna, ali ne želim još govoriti o vjenčanju'

Foto: Profimedia
1/13
19.01.2022.
u 13:25

– Zaista smo toliko sretni i spokojni da jedan papir ne može promijeniti taj mir i sreću koju imamo. Neka sve ide svojim tokom i neka bude što treba biti – rekla je Fani Stipković.

Mediji su proteklih mjeseci pisali kako je novinarka Fani Stipković (39) u vezi s bivšim nogometašem Reala Fernandom Hierrom (53), a sada je konačno stigla i potvrda.

– Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza sada se nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još govoriti o vjenčanju – rekla je Fani novinarima Europa Pressa koji su ih snimili u večernjem izlasku u Madridu.

– Zaista smo toliko sretni i spokojni da jedan papir ne može promijeniti taj mir i sreću koju imamo. Neka sve ide svojim tokom i neka bude što treba biti – dodala je novinarka.

– On je čovjek velikog srca i nevjerojatno ljudsko biće. Zaljubljena sam i u Španjolsku. Volim Španjolsku, španjolski jezik. Živim ovdje već dugo vremena, hvala vam puno što ste me tako dobro primili ovdje – otkrila je Fani koja se sprijateljila s njegovom djecom koju je dobio u braku s bivšom suprugom Sonijom Ruiz od koje se rastao 2019. godine. Unatoč golemoj popularnosti u domovini, bivši nogometaš privatni je život oduvijek držao dalje od očiju javnosti.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, Španjolski mediji prve fotografije para objavili su u listopadu prošle godine, a Fani su opisali kao predivnu plavušu, plavih očiju i atletske građe koja je ukrala srce bivšeg izbornika ''Furije''. Zajedno su viđeni već nekoliko puta, u restoranima u Madridu gdje su bili u društvu prijatelja iz Hrvatske. Zajedno su gledali nekoliko mečeva tenisa u VIP loži Davis Kupa.

– Žena koja ga je osvojila spektakularna je novinarka koja s Fernandom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirale je brojne sportske zvijezde. Ljubiteljica je životinja, trenira i živi zdrav život – pišu Španjolci o lijepoj Fani koja već godinama živi u Madridu gdje radi kao novinarka.

VIDEO: Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije