Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kruna ljubavi

Fani Stipković pozirala s partnerom i otkrila sretnu vijest: 'Stiže naš najveći blagoslov'

Foto: Instagram
1/12
06.06.2023.
u 17:59

Fani već godinama živi i radi u Španjolskoj gdje je i upoznala svog novog partnera, a nije poznato hoće li zbog njegovog novog poslovnog angažmana i ona preseliti u Meksiko.

Naša sportska novinarka s madridskom adresom, Fani Stipković, na svojim se društvenim mrežama često pohvali svojom isklesanom figurom, a s obožavateljima dijeli i kako vježba. No, ovoga puta potpuno je iznenadila pratitelje objavom. Naime, Fani je otkrila da je trudna. 

"Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa svojim partnerom Fernandom Hierrom. 

 

Fani već godinama živi i radi u Španjolskoj gdje je i upoznala svog novog partnera, a nije poznato hoće li zbog njegovog novog poslovnog angažmana i ona preseliti u Meksiko. O svom ljubavnom životu ne priča često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali. 

VEZANI ČLANCI:

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca. - Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi – naglasila je u intervju voditeljica i sportska novinarka Fani Stipković.

VIDEO Ovo morate čuti! U samom centru Zagreba publiku je bacio u delirij i rasplakao 'Cesaricom'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije