Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA MISS HRVATSKE

Fani Čapalija pokazala kako je izgledala prije 29 godina: 'Još uvijek najljepša'

Foto: Instagram
1/14
07.10.2022.
u 07:45

Fani je bila druga Hrvatica koja je otputovala na izbor za Miss svijeta, a ušla je u pet najljepših te ponijela titulu najljepše Europljanke. Iako se činilo kako će domaće modne piste ubrzo zamijeniti svjetskim odlučila se povući, a danas se rijetko pojavljuje na događajima, ali ju ponekad možemo vidjeti u spotovima i modnim kampanjama.

Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija (47) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju ''iz arhive'' koja je oduševila njezine pratitelje. Naime, podijelila je fotografiju s izbora za Miss Hrvatske 1993. godine na kojem je pobijedila.

-Jučer, prije točno 29 godina sam postala Miss Hrvatske. Titulu koju i danas nosim ponosno i uspomene kojih se rado sjećam- napisala je uz crno- bijele fotografije, a mnogi su se složili kako se od tog dana nije puno promijenila.

''Najljepša Miss ikada'', ''Kako onda, tako sada...Najljepša'', ''Još uvijek najljepša'', ''I dalje komad'', ''Uvijek prelijepa'', ''Lijepe uspomene'', ''Najljepša na svijetu'', ''Jednom kraljica, uvijek kraljica'', ''Ljepotica'', ''Prekrasna'', samo je dio komplimenata.

Inače,  Fani je bila druga Hrvatica koja je otputovala na izbor za Miss svijeta, a ušla je u pet najljepših te ponijela titulu najljepše Europljanke. Iako se činilo kako će domaće modne piste ubrzo zamijeniti svjetskim odlučila se povući, a danas se rijetko pojavljuje na događajima, ali ju ponekad možemo vidjeti u spotovima i modnim kampanjama.

Zgodna misica često se prisjeti mladih dana, pa je tako početkom godine oduševila fotografijom starom 29 godina. Fani je pokazala kako je izgleda na izboru za Miss 1993. Na crno-bijeloj fotografiji, Fani je uslikana iz profila s krunom na glavi.

Fani je mir pronašla na otoku Čiovu, uživa u moru i druženju s obitelji, a kako kaže u razgovoru s bliskim ljudima shvatila je da živi život kakvog mnogi priželjkuju.

VIDEO Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije