Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskusna novinarka

F. Stipković šarmirala nogometaše Ujedinjenih Arapskih Emirata

fani
www.uaefa.ae
22.02.2011.
u 17:46

Sve ono što je kamera Nove TV zabilježila u Emiratima, kao i Fanin intervju s Yousufom Abdullom, glavnim tajnikom nogometnog saveza U.A.E.-a, gledatelji će vidjeti ove nedjelje u Red Carpetu

Sjedeći nasuprot Fani Stipković, mnogi su poznati nogometaši ogolili dušu novinarki koja je nedavno uspjela zaviriti i u nogometni savez Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Da je Fani bila draga gošća Emirata, svjedoči Yousuf Abdull, glavni tajnik nogometnog saveza U.A.E.-a, i objava na njihovim službenim stranicama. Reporterka Red Carpeta iz Dubaija će, donosi arapski portal, hrvatskim gledateljima prenijeti najnovije informacije koje se odnose na rad i novosti unutar nogometnog saveza Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ovo je Fanin prvi posjet ovoj zemlji, a sve ono što je kamera Nove TV ondje zabilježila, kao i intervju s Yousufom Abdullom gledatelji će vidjeti ove nedjelje u Red Carpetu. Oduševljeni elokventnom reporterkom, i domaćini su napravili intervju s Fani, koji će biti objavljen na njihovu portalu.

– Išla sam u Dubai pratiti tenis i napraviti reportažu o tenisačicama i tenisačima koji su igrali s obzirom na to da organizacija Dubaija uvijek priredi pravi spektakl od svake manifestacije. Dok sam ovdje želim napraviti što više raznih priča pa sam tako intervjuirala najveću nogometnu zvijezdu ovdje trenutačno – Fabija Cannavara. Tim povodom posjetila sam njihov nogometni klub Al Ahli. Pozvana sam na nogometni derbi i u nogometni savez, što je odličan povod za priču o nogometu u Emiratima i usporedbu s Europom. U savezu su me dočekali uistinu srdačno i sve mi pokazali pa su moje impresije odlične. Upoznala sam sve koji tamo rade, zgrada je veličanstvena i prostorije su iznimno luksuzne. Ovdje je klima takva da se trenutačno ne želim vratiti kući na hladnoću – sažela je svoje dojmove Fani.

Komentara 5

OB
-obrisani-
20:30 22.02.2011.

Išla je mala na usavršavanje!Arapi vole plavuše{pa makar su lažne}

OB
-obrisani-
19:39 22.02.2011.

Ma oni su samo gladni bijelog mesa.

OB
-obrisani-
19:52 22.02.2011.

Ako se \"novinari\" što rade za zaglupljujuću emisiju red karpet mogu nazivati novinari odna znaš na što je novinarstvo spalo. Po tome sam ja nuklearni fizičar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije