Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'preskočio' dodjelu

Evo zbog čega je George Clooney odlučio ignorirati Oscare

george clooney
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
03.03.2014.
u 20:45

Iako je nosio glavnu ulogu u Oscarom nagrađenom filmu "Gravitacija", George Clooney odlučio je ove godine preskočiti dodjelu nagrada

Iako je nosio glavnu ulogu u Oscarom nagrađenom filmu "Gravitacija", George Clooney odlučio je ove godine preskočiti dodjelu nagrada.

George, veliki zavodnik žena, za dodjele Oscara nalazio se u Londonu, zbog posla, ali to je i slučajno grad u kojem živi njegova nova djevojka, odvjetnica Amal Alamuddin.

Prošlog je tjedna Clooney poveo Amal na privatnu projekciju svojega novog filma "Monuments Men", koja se održala u Bijeloj kući, specijalno za predsjednika SAD-a Baracka Obamu. Izgledali su kao da su zajedno, a on je imao prebačenu ruku preko njezina ramena – ispričao je očevidac.

Amal Alamuddin odvjetnica je vlasnika WikiLeaksa Juliana Assangea, a bila je i dio tima koji je vodio obranu Slobodana Miloševića.

>>Nakon Hrvatice Clooney ljubi odvjetnicu sa suđenja Slobodanu Miloševiću

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 4

Avatar Morzh83
Morzh83
22:30 03.03.2014.

vi dobivate plaću za ovo? pa valjda je ovo odgovor na gdje je bio, s kim je bio, a ne na zašto nije došao...

DU
Deleted user
09:49 04.03.2014.

"....George, veliki zavodnik žena ..." koja malogradjanstina u tumacenju jednog umjetmika.

Avatar Svećenik
Svećenik
19:22 04.03.2014.

članak bezveze, valjda nounarka Kovačević nije dobila plaću, pa piše onako, preko k... ili naprosto ne zna bolje? jadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije