Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je ova ljepotica

Evo zašto je Fernandez tako dobro igrao

helena lindes (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
22.09.2013.
u 19:57

Na Eurobasketu, europskom prvenstvu u utakmici, Hrvatska je poražena. Španjolci su slavili, a ne sumnjamo da će i Fernandez proslaviti sa svojom djevojkom

Hrvatski košarkaši doživjeli su poraz od španjolske reprezentacije (66:92) u utakmici za broncu na EP-u.

Razveselilo je to Španjolce, pa tako i Rudyja Fernandeza, zvijezdu Real Madrida. Posebno stoga što je tako dobro igrao pred svojom lijepom curom Helen Lindes. Na tribinama su sve oči bile uprte u njegovu djevojku.

Fernandezova zgodna djevojka izgledala je sjajno, a u dobrom raspoloženju navijala je za dečka u društvu prijateljice. Što mislite, je li Fernandez tako dobro igrao zahvaljujući podršci svoje seksi cure?

>>Bronca pripala jakoj Španjolskoj, Hrvatska sjajna četvrta!

>>Draper je slab na šilterice, Tomić na tenisice, Andrić je 'Cervantes'...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije