Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sofia uz dečka, adriana uz kćerke

Evo kako su celebrity cure proslavile blagdane

božić
Foto: Instagram
1/9
25.12.2014.
u 09:45

Slavne ljepotica diljem svijeta danas slave Božić. Blagdansko raspoloženje uhvatilo je tako i najpoznatije anđelice Victoria's Secreta - Alessandru Ambrosio i Adrianu Limu

Slavne ljepotica diljem svijeta danas slave Božić. Blagdansko raspoloženje uhvatilo je tako i najpoznatije anđelice Victoria's Secreta - Alessandru Ambrosio i Adrianu Limu.

Adriana slavi u svom domu uz kćerkice Siennu i Valentinu, a Alessandra se odlučila na istu, obiteljsku varijantu pa blagdane provodi uz svoje dvoje djece i zaručnika. Britney Spears također je uz obitelj, a prijateljima je čestitala uz fotografiju svoja dva sina koja otvaraju poklone ispod jelke.

Kim Kardashian čestitala je fotografijom na kojoj su ona i njene dvije sestre kao djevojčice. Glumac Neil Patrick Harris fotografirao je svoje blizance kako uživaju u blagdanskoj hrani, a January Jones nasmijala je fanove odjevena u kombinezon. Sofia Vergara proslavila je uz dečka Joea Manganiella i obitelj, a isto je napravila i glumica Lindsay Lohan.

>>Novac ne kupuje stil - Evo kako su to dokazale i ove slavne dame

>>Ne, nije bajka... Pogledajte kako je Vanda Winter zablistala poput snježne princeze

Komentara 2

OP
openheimer2
10:18 25.12.2014.

deklinira se kćeri a ne kćerke, to je bilo neki dan

DK
dr kaunda
12:24 26.12.2014.

Boli me kufer kako su proslavili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije