Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novogodišnja noć

Evo kako se slavilo po Hrvatskoj: Nina Badrić pjevala u Puli, Grdović u Vukovaru, a Tonči Huljić i Madre Badessa u Zadru

Foto: Večernji list/ Dino Stanin/ Srećko Niketić/ Miroslav Slafhauzer/ PIXSELL
1/21
01.01.2023.
u 11:58

Brojni građani 2023. godinu su dočekali na trgovima na koncertima poznatih izvođača.

Novogodišnja noć je iza nas, a brojni su 2023. godinu dočekali na trgovima i koncertima poznatih izvođača te uživali u njihovim hitovima.

Glazbenica Nina Badrić zabavljala je građane u Puli. Nina je bila prigodno obučene te je u novogodišnjoj noći nosila crvenu kombinaciju. Pjevačica je nastupila u uskom topu s puf rukavima i hlačama, a na usnama joj se isticao i crveni ruž. Kosu je svezala, a na glavi je imala i vrpcu s blještavim zvjezdicama. Dobro raspoložena publika pjevala je s Badrić do dugo u noć. 

01.01.2023.., Pula - Novogodisnji koncert Nine Badric na Pulskoj Portarati. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Zadrane su, pak, zabavljali glazbenik Tonči Huljić i Madre Badessa. Tonči je na pozornicu stao u svečanom crnom izdanju s jednim posebnim detaljem. Naime, sako koji je nosio bio je bliješteći zlatni. Tijekom cijelog nastupa glazbenik je bio odlično raspoložen, a to je prenio i na publiku.

31.12.2022., Zadar - Mnostvo zadrana novu je godinu docekalo uz taktove Toncija Huljica na Adventu. Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Nakon što je legendarni Mišo Kovač zbog zdravstvenih problema odustao od nastupa u Vukovaru, građane je došao zabaviti Mladen Grdović. Glazbenik i Vukovarci su u novu 2023. godinu ušli uz vatromet i u dobroj atmosferi. U Vukovaru je nastupio i tamburaški sastav Bosutski bećari.

31.12.2022., Vukovar - Docek Nove 2023. godine. Photo: Miroslav Slafhauzer/PIXSELL
Foto: Miroslav Slafhauzer/PIXSELL

Naša prošlogodišnja predstavnica na Eurosongu, Mia Dimšić stala je na pozornicu u Trilju te tamo s građanima dočekala novu 2023. godinu. Mia je na pozornici pjevala i svirala gitaru, a za novogodišnji nastup nosila je bijeli dugački kaput i visoke crne čizme.

Foto: Hrvatske Šume

Podsjetimo, Severina je dočekala novu godinu u svom rodnom gradu Splitu, u Zagrebu su nastupili Pips, Chips & Videoclips, Petar Grašo pjevao je u Dubrovniku, a grupa Vatra u Rijeci. Osječane je zabavljala Crvena Jabuka, a Šibenčane i njihove goste Róisín Murphy.

VIDEO Slavni Hrvati koji su nas napustili u 2022. godini

 

Komentara 1

NO
Nostromo
12:42 01.01.2023.

A gdje je onaj što se prijetil da bu bilo ludilo. Vumrl?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije