Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother:

Ervin tješio Steffani: Ne boj se, ne gledam nikog drugog osim tebe, fališ mi

ervin, steffani
Foto: PR FOTO
1/2
09.09.2015.
u 16:38

– Jesi li tužna? Ne boj se, ne gledam nikog drugog osim tebe. Fališ mi – rekao je Ervin Steffani. Također, nakon što ga je ona pitala zanimaju li ga druge djevojke, on joj je rekao da joj sinoć ne bi sve te lijepe stvari rekao da mu se ne sviđa

Na prvu loptu vjerojatno bi mnogi rekli da je bila riječ samo o rasplamsalim strastima, no situacija između ovo dvoje kandidata poprima novu dimenziju... Čini se da se između Ervina i Steffani rađa nešto više od samog seksa. Iako se na prvu činilo kao da je riječ samo o rasplamsalim strastima i njihovoj strategiji ne bi li što dulje ostali u Kući, ono što će se dogoditi večeras upućuje da među njima ipak ima nešto više od same strasti.

– Jesi li tužna? Ne boj se, ne gledam nikog drugog osim tebe. Fališ mi – rekao je Ervin Steffani. Također, nakon što ga je ona pitala zanimaju li ga druge djevojke, on joj je rekao da joj sinoć ne bi sve te lijepe stvari rekao da mu se ne sviđa.

– Zato što si ti dobar – rekla mu je Steffani i kroz šalu dodala da će ga ubiti ako laže i ako je za njega sve ovo igra. Njihov iskreni razgovor završio je uz poljupce...

 

Stefani i Ervin iskomunicirali i pored zabrane. Pogledajte šta su rekli jedno drugom. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 8. rujan 2015

>>Steffani otvorila dušu: Voljela bih da se Ervin malo više angažira oko mene

>>Ervin i Steffani ponovno u ljubavnom klinču

Komentara 3

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:25 09.09.2015.

Sretan je onaj koji nije rođen na Balkanu

CA
Car1994
17:21 09.09.2015.

Šta vi promovirate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije