Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodnik iz Sarajeva

Ervin je zaveo gotovo 500 žena i priznao da bi spavao i s Mirjanom

big brother
Foto: Screenshot
1/5
11.10.2015.
u 16:29

Ivonu to nije oduševilo, a i Barbara se iznenadila.

Iako se dojmi kao sramežljiv i povučen mladić, Ervin tvrdi da je on veliki zavodnik. Barbara, Steffani i Ivona su, nakon tih saznanja komentirale kako su se negativno iznenadile.

Ervin je i u svom profilu spomenuo kako je broj žena s kojima je bio troznamenkast, a sinoć je Ivoni otkrio kako se taj broj, navodno, kreće oko 500! Ivonu to nije oduševilo, a i Barbara se iznenadila.
 Upravo ga je Barbara kasnije upitala bi li spavao s Mirjanom, što je Ervin odgovorio pozitivno, na svoj kompliciran i zbunjen način.

Barbari i Steffani nikako nije bilo jasno na što misli kada kaže da može spavati sa svima, a on joj je objasnio da je to samo ispunjavanje potrebe i da je drugačije kada je s nekim do koga mu je stalo. Riječanku je zanimalo bi li spavao i s trenutnom kraljicom Kuće Mirjanom, na što je Sarajlija također dao potvrdan odgovor. Razgovor se nastavio i nakon brojnih Ervinovih priznanja, pa je na red došla Steffani koja je također rekla što joj je na pameti.

Ispričala je Ervinu da joj više nije 'napet', te da ju je razočarala njegova neiskrenost. Bacila mu je bubicu u uho da je, osim njoj, i drugim ljudima u kući pao u očima, iako ga svi smatraju dragim i pristojnim.

Što sve još stanari mogu očekivati od ovog samozatajnog zavodnika saznajte u Big Brother-u XXL, večeras, od 20 sati na RTL-u.

 
Ervin priznao da bi bio i sa Mirjanom.

Ervin priznao da bi bio i sa Mirjanom. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 10. listopad 2015

>>Mirjana postala kraljica Big Brother kuće!

>>Ervin otkrio Ivoni da ga se Barbara dojmila više od Steffani

Komentara 11

Avatar links
links
16:43 11.10.2015.

nesigurni sonjo, zec, sav je priglup i prepadnut pa laže

PA
pajdaš101
17:25 11.10.2015.

Kako laže..,prije bi rekal da je derpe

Avatar GERO2
GERO2
18:32 11.10.2015.

Cemu ovolika pompa oko ovog Scheiss Balije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije