Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavne igrice

Ervin i Steffani ponovno u akciji ispod pokrivača i to pored Gorana

ervin i steffani
Foto: Youtube/Screenshot
1/6
11.09.2015.
u 08:53

Ovog puta njihovu akciju nije omeo ni Goran koji je sve vrijeme spavao na krevetu do njih

Splićanka Steffani Banić i Sarajlija Ervin Mujaković opet su se prepustili strastima pod budnim okom Velikog brata. Ovog puta njihovu akciju nije omeo ni Goran koji je sve vrijeme spavao na krevetu do njih. Par je nesmetano izmjenjivao nježnosti, a prije nego što su započeli s akcijom Ervin je pripremio zaštitu i prezervativ ostavio kod uzglavlja.

Iako su nakon prve večeri i njihovih uzavrelih strasti u krevetu neki od ukućana Big Brother kuće komentirali da je riječ o glumi i borbi za što dulji ostanak u kući, čini se da se između Steffani i Ervina ipak rađaju iskrene emocije. 

Nježna šaputanja, zagrljaji, osmjesi, ali i ispadi ljubomore za sada jedinog Big Brother para nagovještaju da bi se iz njihova odnosa mogla roditi prava ljubav. Hoće li se to zaista i dogoditi preostaje nam vidjeti.

>>Ervin grije drhtavu Steffani, odnos im sve romantičniji

>>Ervin tješio Steffani: Ne boj se, ne gledam nikog drugog osim tebe, fališ mi

Komentara 17

MI
miholjčan
09:34 11.09.2015.

Sramota vas može biti da ovako glupu i bezveznu vijest uopće objavljujete.

FR
franjo
09:23 11.09.2015.

To je emisija za umno poremećene. Normalni ljudi to sigurni ne gledaju!

JO
joshua
12:06 11.09.2015.

"Big Brother redaljka", "Rada oplela po Zorici", "mijenja krevete kao drugi gaće", "kraljevi perverzija"... raste li vam naklada zbog ovakvog smeća? Sigurna sam da vam generacije Večernjakovaca, i novinara i čitatelja, čestitaju na ovakvoj transformaciji njihovih novina. Dotakli ste dno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije