Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dlake na jeziku

Enis Bešlagić potpuno iskreno: 'Ranjivi smo, sebični i nezahvalni, zaslužili smo ovo'

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
13.03.2020.
u 19:15

Glumac poznat po ulozi portira Šemse i mnogim drugima osvrnuo se na situaciju s koronavirusom u regiji i svijetu.

Glumac Enis Bešlagić kojeg je proslavila uloga simpatičnog portira Šemse iz "Naše male klinike" u jednoj od posljednjih objava na svom Instagramu izrazio je mišljenje oko koronavirusa.

- Dovoljno je da nam jedan obični virus pokaže slabosti i da se prestanemo dijeliti. Da uništi sve vojne sile i saveze, bez velikog truda. Ranjivi smo, sebični i nezahvalni, zaslužili smo ovo. Tvoj problem je sada i moj. E to su Ujedinjene nacije - napisao je Enis, a njegovi pratitelji pozdravili su glumčevu poruku.

1/6

Inače pred glumcem je novi izazov u RTL-ovoj seriji "Blago nama" u kojem će mu se u glavnim ulogama pridružiti Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Žarko Radić i Zlatan Zuhrić Zuhra, dok radnju serije potpisuju Mirna Miličić, Vlado Bulić te Goran Rukavina, koji je ujedno i redatelj serije. 

Radnja prati obitelj koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. K Borisu i Ani, mladom bračnom paru, spletom okolnosti nenadano se useljava njezina sestra s cijelom svojom obitelji, ali i njihov otac. Generacijski sraz popraćen i različitim životnim ambicijama dovodi do raznih zabavnih i smiješnih situacija u kojima se može pronaći baš svatko. – Radimo u jako pozitivnoj atmosferi, svi su nekako kliknuli, kako mi glumci tako i tehnička ekipa. Radimo zapravo humorističnu seriju u kojoj ništa nije pretenciozno i zbog čega je namijenjena svim generacijama. Moj lik je Jadranko, zanimljiv tip koji neke situacije čini duhovitima, a u neke se i sam upetlja – pojašnjava Enis Bešlagić te dodaje da mu je neizmjerno zadovoljstvo igrati bračnog partnera Hristine Popović.

1/5

– S Enisom je uvijek toliko zabavno i smiješno da imam međurebrenu upalu mišića od silnog smijanja. Moja Tamara je žena koja možda nema prevelike kognitivne sposobnosti, ali je zato otvorenog uma i otvorena je prema ljudima – otkriva Hristina. Njezinu sestru Anu tumači Tara Rosandić, dok Anina supruga Borisa, mladog i ambicioznog državnog službenika, igra mladi glumac Filip Križan.


 

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
12:41 14.03.2020.

Nisam. sigurna da jedan umjetnik treba na ovaj nacin reagirati na ono “sto nas je snaslo”.

IH
iron.hide.54966
19:43 13.03.2020.

Živio rođo...

Avatar Zzzz
Zzzz
19:43 13.03.2020.

Glumac poznat po ulozi portira Šemse! Phahhahahaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije