Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Emotivni Frano Ridjan izvedbu posvetio supruzi: 'Noge su mi se odsjekle kad smo se upoznali'

Foto: Nova TV
1/20
20.03.2023.
u 08:33

Voditelj je nakon emotivne izvedbe otišao u publiku i poljubio svoju suprugu Leu, a nastupom je oduševio i žiri.

U sinoćnoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' tema je bila 'Samo ljubav', a brojni kandidati prisjetili su se sebi važnih trenutaka i osoba. Voditelj Frano Ridjan u showu se natječe s mentoricom Gabrijelom Pilić, a prije nego su otplesali slowfox otkrio je kome posvećuje nastup. Naime, radi se o njegovoj supruzi Lei. 

- Tema o kojoj ja ne trebam previše razmišljati. Moja najveća ljubav je jedina žena koja je bila dovoljno luda da me prihvati ovakvog kakav jesam i dosta nam dobro ide - rekao je Frano.

- Nas dvoje smo se upoznali još dok smo bili studenti. Ja sam odmah zavario, noge su mi se tada odsjekle. Zaručio sam je na Zrinjevcu, hrpa ljudi je bila tamo - rekao je Frano prije izvedbe te pustio suzu. Nakon izvedbe, otišao je u publiku i pred svima ju poljubio.

Uz ovaj emotivni trenutak, Frano je oduševio i plesom, pa su komentari žirija, kao i ocjene, bili odlični.

- Super si, bilo je savršeno, čestitam - pohvalila ga je Larisa, dok mu je Ciboci rekao da će sigurno poljubac nakon izvedbe utjecati na ocjenu.

- Ovo mi je bio najdraži slowfox u posljednje dvije sezone - pohvalio ga je Igor i dao mu devetku. Ovaj je par dobio 34 boda za svoju izvedbu. 

Podsjetimo, Frano i Lea zajedno imaju dva sina: Manuela i Maura, a par rijetko možemo zajedno vidjeti u javnosti. No, Frano svojoj supruzi ponekad posveti objavu na društvenim mrežama.  

Ridjan je jednom prilikom otkrio i kako je izgledao njihovi prvi susret.

- Na prvom susretu, koji sam umalo propustio, kasnio sam na upoznavanje svih polaznika i onda je mlada dama prišla prva i rekla da se moramo redom svi i upoznati. Svidjelo mi se to. Njezin je prvi dojam bio malo drugačiji, ali srećom nije prvi dojam presudio i nakon skoro godinu dana od upoznavanja, došli smo do prvog spoja. Bio je to super spoj, a kada sam nekoliko dana nakon trebao ići na natjecanje mažoretkinja s jako puno mladih dama, samo je rekla: 'Javi se kada budeš imao vremena'. To je za mene bilo to – ispričao je tada. 

Dodajmo i da smo Franu navikli gledati u voditeljskoj ulozi, ali da dobro snalazi i u ono plesnoj. No, on je i ranije imao plesnih iskustava.

- Bavio sam se drugačijom vrstom plesa, ali valjda mi to neće škoditi. Nisam očekivao da ću jednom sudjelovati u showu 'Ples sa zvijezdama' na ovaj način, no svakako se veselim izazovu. Htio sam ga radije voditi jer se manje znoji - u šali je kazao Frano. Odgovorio je i na pitanje je li u prednosti u odnosu na druge natjecatelje.

- Koliko mi je poznato, nikakve prednosti u odnosu na druge natjecatelje nemam. Jedino bi me mogla sputavati prekomjerna težina. Poruka konkurenciji - dobro organiziram prehranu, obratite se s povjerenjem - šaljiv je bio Ridjan. 

Termini u kojima se prikazuje "Ples sa zvijezdama" su kasni večernji termini pa ga njegovi sinovi Manuel i Mauro ne gledaju na ekranu.

- Trudimo se da ne gledaju tatu previše na televiziji jer je to sadržaj koji ide uglavnom u kasnijem terminu kad su oni već spremni za krevet. Hoće li pogledati koji plesni nastup, tek ćemo odlučiti. Znaju obojica što tata radi pa svaki put kad me eventualno vide na ekranu konstatiraju da je to njihov tata - kaže Frano.

VIDEO Jelenu Balašević uznemirile vijesti o majci Oliveri: Bila sam za volanom, doživjela sam užasan stres

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije