Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u parizu

Lana Klingor na Instagramu suprugu napisala što osjeća nakon šeste godišnjice braka

Lana Klingor Mihić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/4
17.05.2019.
u 08:00

Lana i suprug Ante u Pariz su otišli sami, a grad se trude doživjeti kao pravi turisti iako im nije prvi put da su tamo

Volim te, volim, volim. Jer si jednostavno dobar čovjek - napisala je Lana Klingor Mihić ispod fotografije koju je objavila za šestu godišnjicu braka sa suprugom, Antom Mihićem.

Bivša pjevačica, koja je danas PR stručnjakinja, nakon svih problema koje joj je prouzročilo loše vrijeme u Zagrebu odletjela je u grad kojeg se očito ne naziva bez razloga gradom ljubavi. Pred Eiffelovim tornjem i u casual izdanju, na Trocadéru su izmijenili nježnosti i to ovjekovječili fotografijom koju je Lana odlučila podijeliti na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14.05.2019. - 6 godina s tobom, sve bih opet ponovila i da se još 200 puta rodim, uvijek bi se udala za tebe. Nikad nisi poželio promijeniti niti jedan dijelić mene, a nesvjesno me svih 6 godina (i duže) učiš kako biti bolja osoba... Prema sebi, drugima, djeci. Kako praštati i onima koji to možda nisu zaslužili, kako samo odmahnuti rukom na one koji me uvrijede, kako ne trošiti živce zbog nekog tko toga nije ni vrijedan i što je najvažnije, kako u svakom trenutku biti svjestan da ono što smo MI stvorili (našu malu mikro obitelj) je sve što nam treba, sve što je vrijedno i sve što trebamo čuvati. Volim te, volim, volim. Jer si jednostavno dobar čovjek. ❤️ p.s. Hvala ti što me trpiš, jer to nitko drugi ne bi mogao. From Paris with love, tvoja patuljčica. 😉🗼🇨🇵 #anniversary #yourwife

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

 "Nikad nisi poželio promijeniti niti jedan djelić mene, a nesvjesno me svih šest godina (i duže) učiš kako biti bolja osoba", zahvalna je Lana na svome suprugu i poručila mu kad bi se opet rodila, sve bi napravila isto.

"Hvala ti što me trpiš, jer to nitko drugi ne bi mogao", s ljubavlju iz Pariza poručuje Lana.

Lana i njezin suprug Ante u Parizu su na odmoru bez djece, a kako piše Lana, ponašaju se kao pravi turisti. Vožnja brodom i šetnja po lijepom vremenu kroz ulice Pariza opuštaju supružnike kojima je ovo drugi put da su u ovom gradu.

Komentara 2

AN
Antekino
09:24 17.05.2019.

Volim te volim te zato šta imaš para vodati me po parizu,trebala je posteno bar objavit...

MA
masterYoda
08:48 17.05.2019.

Koga briga za to. Pola članaka na portalu su sta je netko rekao, objavio. Pročitaš i ne saznaš nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije