Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pritisak u izolaciji

Emotivna Marina piše bivšem zaručniku: 'Nadam se da mi ništa ne zamjeraš, jedva čekam da te ugledam i zagrlim'

Marina piše zaručniku iz Big Brothera
Foto: RTL Screenshot
1/13
20.05.2016.
u 14:06

Zbog bliskog odnosa između Marine i Romana, njen zaručnik Saša odlučio je raskinuti zaruke. Manekenka ne zna za tu odluku, a Saši je napisala emotivno pismo

Kandidatkinja Big Brothera Marina u BB Kući zbližila se sa Splićaninom Romanom, a taj odnos nije se svidio njezinu zaručniku Saši.

Zaključio je da su stvari u kući prešle granice, pa iako se Marina i Roman nisu ni poljubili, njihova maženja i zajednička spavanja dovela su do Sašine odluke da raskine zaruke.

Marina za tu odluku još ne zna i nada se da je njezin dečko, za kojeg kaže da joj je sve na svijetu, čeka vani. Big Brother stanarima je zadao da napišu pismo svojim najmilijima, a manekenka se obratila Saši.

Foto: RTL Screenshot

– Dugo ti nisam imala priliku reći da si mi sve na svijetu i da te svakim danom volim sve više. Brinem se za tebe i 24 sata dnevno razmišljam o tebi. Jedino što me tješi jest da ti to sve znaš i da znaš da sve što radim, radim za nas dvoje. Tako je uvijek bilo i bit će. Ti si moj anđeo i znam da me razumiješ i da mi ništa ne zamjeraš. Nedostaje mi tvoj topli pogled, najljepši osmijeh i najsigurniji zagrljaj na svijetu. Znaš da te volim više od života i živim za dan kada ću te ugledati, zagrliti i više se nikada neću odvojiti od tebe! Ovdje mi je teže nego što sam mislila i što si ti mislio, ali ljubav prema tebi vodi me do kraja! Zauvijek zajedno! Ne zaboravi – rekla je kroz suze Marina.

Video pogledajte ovdje.

>> Ines u suzama: Fabio ima dječačke spike, sorry za sve, zovem čim izađem!

Ključne riječi

Komentara 6

09
09051972
14:12 20.05.2016.

ma da. mislim da ti nema sta zamjeriti. koja si ti bezobrazna i nemoralna osoba.samo ako je lud prijeci ce preko toga.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:56 20.05.2016.

Kaže samo sam legla pored muškarca, pa mu ljubila gola prsa, al se nadam da nisi ništa krivo shvatio ha ha

PR
prcparty69
14:34 20.05.2016.

Jednom sam napisao i opet cu. Meni osobno najantipaticniji tip zene. Kadra je vrludati do razine da povrijedi nekoga i sve baci pod noge a nema petlje za kresnuti se onako, junacki i srcano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije