Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal

'Bila sam bijesna, ljutita, a moj brat jako uzrujan'

Emma Watson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
09.03.2015.
u 09:22

Mlada glumica inače je i UN-ova ambasadorica za jednakost spolova. Tim više ju je cijela priča o njezinoj golotinji jako pogodila

Emma Watson svoju karijeru oprezno gradi od samog početka, pa je jasno da je potpuno poludjela kada su se pojavile glasine da internetom kruže njezine golišave fotografije.

Naravno, cijela priča bila je lažna, a 24-godišnja glumica otkrila je kako se osjećala nakon svega.

- Nekakav portal prijetio je da će objaviti moje golišave fotografije, što je bila laž. Znala sam da je laž, da fotografije ne postoje, no to je dosta uzrujalo meni bliske ljude, prvenstveno mog brata. Žene svakog dana dobivaju ovakve prijetnje, i ja sam bila bijesna, ljutita - otkrila je Emma. Mlada glumica inače je i UN-ova ambasadorica za ravnopravnost spolova. Tim više ju je cijela priča jako pogodila.

>>Princ Harry ljubi mlađahnu glumicu?

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Honduras
Honduras
10:09 09.03.2015.

ajme članka... ja bih umro od srama da se potpišem pod TO....

Avatar white socks
white socks
13:07 09.03.2015.

jeli moguće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije