Naslovnica Showbiz Zvijezde

Emma Watson je zbog ovih ludih zahtjeva izgubila ulogu u 'La La Landu'

Glumica je navodno tražila da se snimanje filma u potpunosti premjesti u London i iako je produkcija pokušala udovoljiti toj njenoj želji Emma je na kraju zaključila da film nije za nju
31. siječnja 2017. u 13:25 2 komentara 2505 prikaza
emma watson
Foto: BREUEL-BILD/DPA/PIXSELL

Za razliku od Emme Stone, Ryana Goslinga i redatelja Damiena Chazellea, za koje film "La La Land" sa sedam osvojenih Zlatnih globusa i 14 nominacija za Oscara predstavlja ostvarenje snova, za glumicu Emmu Watson i glumca Milesa Tellera on je prava noćna mora - jer su odbili glavne uloge.

Po pisanju portala Page Six, glumci su za to sami krivi. Navodno je Emma imala "lude zahtjeve" koji su je stajali gubitka uloge. Jedan od njih je bio "da se snimanje filma u potpunosti premjesti u London".

"Producenti su joj pokušali izići ususret na mnoge načine želeći da se suradnja realizira, no ona je procijenila da film nije prava stvar za nju", kaže izvor blizak filmu te dodaje da je Watson ipak 'preboljela' gubitak uloge prihvaćanjem angažmana u filmu "Ljepotica i zvijer". 

Emma Watson u filmu 'Colonia' Doba čileanskog diktatora Pinocheta Emma Watson usred vojnog udara ulazi u zloglasni Colonia Dignidad Emma Watson Gluma na drugom mjestu Emma Watson: Aktivizmom sam otvorila Pandorinu kutiju prijetnji i kritika

Telleru su za glavnu mušku ulogu u filmu bila ponuđena četiri milijuna dolara, no "on je tražio šest", kazao je izvor, dodajući da sad oboje glumaca okrivljuju svoje agente jer im nisu osigurali dobre uloge, iako su za posljedice sami krivi. 

U međuvremenu je Emma Stone za ulogu u "La La Landu" osvojila nagradu Udruge glumaca (Screen Actors Guild) za najbolju žensku ulogu, a kritičari joj proriču i Oscara za najbolju žensku ulogu. 

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • Škarpina:

    Ako osvoji 1 od ukupnih 14 nominacija za oskara, bit ce dobro....