Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ovo će biti najgledanija Masterchef epizoda'

Emina usred emisije otkrila da je trudna, gledatelji ne staju s komentarima

Foto: Nova TV
1/5
20.10.2022.
u 17:13

Na pitanje chefa Stjepana Vukadina što ju muči Emina je dala odgovor kojem se nitko nije nadao. "Saznala sam da sam trudna", odgovorila je Emina.

Ako je suditi prema najavama gledatelje Masterchefa na Novoj TV večeras očekuje zanimljiva epizoda i to ne samo zbog stres testa koji je pred kandidatima već i zbog jednog neočekivanog priznanja. Naime, natjecateljica Emina Bajramović (26) usred emisije mnoge je iznenadila informacijom da je u drugom stanju. 

Na pitanje chefa Stjepana Vukadina što ju muči Emina je dala odgovor kojem se nitko nije nadao. "Saznala sam da sam trudna", odgovorila je Emina.  Video najave odmah je podigao prašinu na društvenim mrežama, a njezinu izjavu komentirali su brojni gledatelji. 

"Emina u epizodi televisa presenta", "Ovo će večeras bit najgledanija epizoda Masterchefa u povijesti", "A Bože, koji cirkus je ovo postalo",  "Santa Barbara je nula za ovaj MasterChef", samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod najave večerašnje emisije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MasterChef (@masterchefhr)

Podsjetimo, Emina je u sinoćnjoj emisiji dobila priliku da izbjegne stres test, no to joj nije pošlo za rukom. Njezino jelo na testu kreativnosti ipak nije ispalo najbolje. U večerašnjoj epizodi biti prikazano kako se snašla u stres testu u kojem sudjeluje s Lucijom, Lukom, Nikolom i Ivicom, no čini se da je njihovo kulinarsko nadmetanje već palo u drugi plan zbog Eminine objave trudnoće.

Foto: Nova TV

VIDEO Kralj Charles III. prekida tradiciju dugu 185 godina i želi napraviti nešto potpuno drugačije

Komentara 11

DU
Deleted user
17:28 20.10.2022.

Jbg. kondom na krivoj glavi.

TT
tik tak
18:05 20.10.2022.

Neznam kako je zatrudnila zamotana ovako poput salame...? Bit će veselo ako je netko iz produkcije...Našla je način da ostane u Hrvatskoj...Snalažljiva cura...

Avatar Le-Freak
Le-Freak
18:50 20.10.2022.

Kako se komsije talasaju zbog pokrivene muslimanke. Ljudi moji juzno od Drine imate toga koliko hocete zbog cega bi to bio u HR posebni problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije