Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljeno lice masterchefa

Popularni chef Stjepan Vukadin objavio rijetku fotografiju sa suprugom Katarinom

Foto: Nova TV
1/10
20.10.2022.
u 14:20

Član žirija Masterchefa sa suprugom rijetko dijeli fotografije, a sada je sa svojim pratiteljima podijelio fotografiju na kojoj su pozirali nasmijeni.

Chefa Stjepana Vukadina gledatelji trenutno mogu gledati u ulozi člana žirija u showu 'Masterchef', a na društvenim mrežama ga prati velik broj gledatelja. Na Instagramu je tako sa svojih 33 600 pratitelja podijelio fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Katarinom s kojom rijetko objavljuje fotografije.

Par je pozirao zagrljen, a Stjepan je uz fotografiju stavio emotikone srca. 

Foto: Instagram screenshot
Inače, Katarina i Stjepan su se vjenčali u studenome 2019. godine te imaju sinčića Gabriela. Stjepan je u jednom intervju otkrio da mu je supruga najveća kritičarka u poslu.

- Mislim da je moja draga Katarina, žena, njenih kritika se nekako, neću reći bojim, ali ona mi je tu najveći kritičar, najveća podrška. Kad izbacim neko novo jelo na meniju, ona je među prvima koji ga probaju - ispričao je tada Stjepan za InMagazin.

Podsjetimo, Vukadin je vlasnik restorana u Trogiru, a njegov put ka kulinarstvu bio je nešto drugačiji nego kod drugih kuhara. Naime, Stjepan je s 14 godina otišao u sjemenište sa željom da postane svećenik. No, shvatio je da je njegov pravi poziv kuhanje i kasnije ipak upisao školu za kuhara.

- Znaš ono kad se zaljubiš, pa misliš o toj curi čim se probudiš, pa navečer kad ideš leći, tako je meni to nekako izgledalo. Rekao sam svojima, rekao sam stricu, rekao sam župniku don Filipu i njima je bilo drago u biti, što je to sve tako - ispričao je tada član žirija popularne kulinarske emisije.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i ja prvi put smo se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije