Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počast

Elvisovim tjednom obilježava se 40 godina od smrti kralja rocka

Elvis Presley
Reuters/Pixsell
13.08.2017.
u 09:16

Elvis Presley’s Memphis novi je zabavno-izložbeni centar otvoren u ožujku u sklopu kojega je i najveći Elvisov muzej.

Ove je godine 40. obljetnica od smrti kralja rocka Elvisa Presleya. Jasno, ceremonija će se održati u Memphisu, na ranču Graceland, imanju pjevača, a sve će kulminirati u srijedu 16. kolovoza, sjećajući se istoga dana 1977. kada je umro tada 42-godišnji glazbenik kojeg i danas štuju milijuni ljudi diljem svijeta.

Bloger službene stranice Gracelanda Jon Waterhouse nabrojio je pet stvari koje se ove godine ne smiju propustiti posjećujete li Mempis. Elvis Presley’s Memphis novi je zabavno-izložbeni centar otvoren u ožujku u sklopu kojega je i najveći Elvisov muzej. Tko dođe, pokušat će odsjesti u Guest Houseu na Gracelandu, hotelu s 450 soba.

Nebrojeni će fanovi obilježiti još jednu okruglu obljetnicu paljenjem svijeća ispred Gracelanda, a tome će svjedočiti i brojni gosti poput Priscille Presley, Elvisove supruge. Bit će organizirano i natjecanje za najboljeg Elvisova imitatora, a moći će se kupiti i vrijedne memorabilije na aukciji predmeta vezanih uz velikog pjevača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije