Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ove subote

Elvisov rođendanski party u Johannu Francku: 'Nove generacije zavoljele su ga zahvaljujući filmu'

Elvis Presley
Foto: Profimedia
1/7
03.01.2023.
u 11:31

- Značaj Elvisa Presleya nemjerljiv je za suvremenu glazbu. On je najveća rock ikona svih vremena. Upravo je on taj koji je glazbu koju su do tada izvodili isključivo crnački glazbenici približio široj publici, i na kraju utjecao na mnoge, kazao je Tomo Ricov

Kraj rock'n'rolla Elvis Presley prerano nas je napustio 1977. u 43. godini života. Kralj bio u nedjelju proslavio 88. rođendan, a tim povodom u zagrebačkom klubu Johann Franck u subotu 7. siječnja će se održati njegov rođendanski party, uz nastupe Swingersa, Danijele Večerinović i Nene Belana.

- Značaj Elvisa Presleya nemjerljiv je za suvremenu glazbu. On je najveća rock ikona svih vremena. Upravo je on taj koji je glazbu koju su do tada izvodili isključivo crnački glazbenici približio široj publici, i na kraju utjecao na mnoge. Veliki sam Elvisov fan, no Robert Mareković je ipak veći fan od mene. On je vjerojatno jedan od najvećih Elvisovih fanova na svijetu. Drago mi je da će upravo on sa svojim Swingersima pjevati najveće Elvisove hitove. Danijela će pjevati neke od klasika koje su izvodile žene u tom periodu, a na ekranima će se puštati i filmski isječci, kazao nam je Tomo Ricov, poznati zagrebački DJ i suvlasnik Johanna Francka.

Foto: Arena Hospitality Group

- Film Baza Luhrmanna ponovno je popularizirao Elvisovu glazbu, pa su ga počeli slušati i klinci koji i dosad nisu možda toliko bili upoznati s njegovom glazbom. I sam često u svojim setovima puštam Elvisa. Na nedavnoj zabavi za Staru godinu u zagrebačkom KIC-u, pustio sam "Jailhouse rock" i svi su plesali. Meni je film odličan i smatram ga jednim od najboljih biografskih filmova o glazbenim zvijezdama, uz bok filmovima o Rayu Charlesu ili Johnnyju Cashu - rekao je Ricov.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije