Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očinstvo ih usrećilo

Elton John i David Furnish planiraju imati još jedno dijete

'Elton John and David Furnish at the Time 100 Most Influential People in The World Issue Gala Party at The Lincoln Centre in New York, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
'Mehdi TaamallahPress Association'
29.03.2012.
u 09:35

David i Elton nikad nisu skrivali da žele još djece. Misle kako je sad pravo vrijeme da sinu Zacharyju uz pomoć surogat-majke podare brata ili sestru.

– Krajem ove ili početkom sljedeće godine Elton John i njegov suprug David Furnish dobit će još jedno dijete – otkrio je izvor blizak slavnom paru. Naime, nakon što su na Božić prije dvije godine uz pomoć surogat-majke dobili prvo dijete, sina Zacharyja, Elton i David odlučili su da će mališanu u budućnosti podariti brata ili sestru.

– Nikad nisu skrivali da žele još djece. Smatraju da je sad pravo vrijeme za to – kažu Eltonovi prijatelji.

Slavni glazbenik nekoliko je puta rekao da ga je očinstvo preporodilo. Na pitanje tko je djetetov otac, Elton ili David, javnost nikad nije dobila odgovor, a slavni supruzi kažu da to ne žele znati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije