Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
verbalni okršaj

Ella 'zaratila' zbog Charlesa: 'Počisti s*** u svom groznom životu'

Foto: Instagram
1/7
25.07.2019.
u 16:03

Naime, našla se usred rasprave koja je započela komentarom jedne njezine prijateljice: "Tebi je taj gospodin privlačan, daj mi to objasni..."

Influencerica Ella Dvornik trenutačno je u Münchenu sa suprugom Charlesom, no ne može pobjeći od negativnih komentara na Instagramu. 

Naime, našla se usred rasprave koja je započela komentarom jedne njezine prijateljice: "Tebi je taj gospodin privlačan, daj mi to objasni..."

Ella joj je brzo odgovorila.

"Što te boli briga, ljepota je u očima promatrača. Ne spavaš ti s njim. Čovjek je dobar otac, čovjek, gospodin, gentleman. I prezgodan je kome treba bit", napisala je Dvornik i dodala: "Btw i dobar je u krevetu."

Pratitelji su podržali influencericu te osudili 'hejtericu'.
"E nek si joj rekla", "Baš je zgodan, što ti znaš o muškarcima?", "Nađe se uvijek neka guska da trpa nos gdje joj nije mjesto umjesto da počisti sranja u svom groznom životu tko si ti da tebi neko nešto objašnjava", pisali su očito uzrujani fanovi.

Pogledajte gdje ljetuju poznati Hrvati:

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Apsalar
Apsalar
16:34 25.07.2019.

Pa o ukusima se ne radpravlja. Mene lik podsjeća na malo većeg Ewoka. Objašnjavanja u stilu "dobar je u krevetu" su, dočim, seljačija.

BU
burza
19:05 25.07.2019.

Mene iskljucili Zbog te rjeci a njena u naslovu

DU
Deleted user
18:21 25.07.2019.

Eto sve drugo bi palo u vodu, da nije dobar u krevetu. Vrlo važan podatak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije