Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ella Dvornik otkrila kako se upoznala sa suprugom: 'Bila je to zabuna'

- Ja sam slala poruku nekom drugom, ali sam nekako nabasala na njega, pa smo u nesporazumu nekako se sporazumjeli - rekla je Ella koja je i inicirala prvi susret, jer joj se nije dalo dopisivati preko mobitela. A prvi su se put susreli u Casinu te tako, po Ellinim riječima "i dobili i izgubili".
19. srpnja 2019. u 19:09 1 komentara 5575 prikaza
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Ella Dvornik na društvenim mrežama često govori o detaljima iz svog privatnog života, pa njeni pratitelji znaju puno o njenoj vezi s 13 godina starijim Charlesom Pearceom, koju je ove godine okrunila brakom. Kako je kazala za Story, s Charlesom se upoznala zabunom.

postarala se Prepoznajete li ju? Poznata Hrvatica osvanula u izdanju u kojem ju nismo očekivali

- Ja sam slala poruku nekom drugom, ali sam nekako nabasala na njega, pa smo u nesporazumu nekako se sporazumjeli - rekla je Ella koja je i inicirala prvi susret, jer joj se nije dalo dopisivati preko mobitela. A prvi su se put susreli u Casinu te tako, po Ellinim riječima "i dobili i izgubili". O tom prvom susretu pisala je i na Instagramu.

- Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli da se ispovijedamo jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći - napisala je Ella prije dvije godine. U jednom trenutku sasvim spontano zgrabila je Charlesov mobitel i počela snimati video.

Ella Dvornik vječni ponos Ella Dvornik: 'Nije nikome ćaća Dino Dvornik! Samo meni!'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It all started with a beer. We sat in a bar , the only one where you could still smoke and we listened to some woman trying to sing. As beer became 3 beers we started opening up. We talked about our past and what we wanted from the future. I loved his British accent and he thought mine was funny. He treated me like a lady - even though I never really felt like one. There was something in the air and we both knew, that it won't be just one of those nights. I grabbed his phone and started recording a video -" what are you doing?" - he asked me -"im recording a video of us on our first date"- i said -"what are we going to do with it?" - he looked at me -" we will play it at our wedding"- i laughed. I was 22, he was 37. Everyone laughed when they saw us. They thought the age difference mattered, that we were just a fling. That we could not possibly understand eachother. But here we are today , 4 years later. Our own house, 2 pets, a baby on the way. We can't wait to have beers together for the rest of our lives and show everyone the videos we have been making for the past 1400 days :) photo taken at Ultra Europe 2016 ❤️ #OpenYourWorld @Heineken_UK #ad

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

ne želi Ella tvrdi: 'Ovo rade baš svi, ali kod mene to nećete vidjeti!'

- Što to radiš? - pitao me. "Snimam video našeg prvog susreta", odgovorila sam. "I, što ćeš s time?", pogledao me. "Pustit ćemo ga na našem vjenčanju", odgovorila sam uz osmijeh. Imala sam 22 godine, a on 37. Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način - kazala je Ella koja je danas s Charlesom u sretnom braku, a oboje su roditelji male Bailey. 

RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

  • avalon22:

    Počeli da se ispovijedamo... ?!? Novinari, tesko bi vi maturu polozili :D