Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv trik

Ella Dvornik snimila prevaru kluba u Monte Carlu: 'Što je Balkanci, niste se sjetili?'

Foto: Instagram
1/13
07.09.2022.
u 14:11

Ella je pokazala piće koje je naručila, a u njega je ubacila golemu kocku leda, zbog koje se čaša činila puna, dok je tekućine u čaši bez leda zapravo bilo jako malo.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Ella Dvornik-Pearce (31) sa suprugom Charlesom (44) otputovala je u Francusku na vjenčanje prijatelja koje se održalo u Monte Carlu. A nakon svadbe, supružnici su se jednu večer opustili u noćnom klubu, odakle je Ella podijelila nekoliko Instagram Storyja i pokazala način kako u Monte Carlu služe pića u noćnim klubovima. 

Ella je pokazala piće koje je naručila, a u njega je ubacila ogromnu kocku leda, zbog koje se čaša činila puna, dok je tekućine u čaši bez leda zapravo bilo jako malo. 

– Kako kradu u Monte Carlu? Što je Balkanci, niste se sjetili? – poručila je Ella na snimci.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Inače, supružnici su se za svadbu na koju su bili pozvani u toj državi modno uskladili, a influencerica je za prigodu odabrala već poznatu haljinu iz njezine kolekcije odjeće koju je napravila  s Kristinom Burjom i domaćim brendom Krie Design 2020. godine. Predstavila je tako i večernju haljinu Ella koja je privukla najviše pozornosti, a sve zbog drskog proreza koji započinje od struka te ograničava mogućnost nošenja donjeg rublja.

Ella je pratiteljima demonstrirala i trik skrivanja gaćica prema kojem rubove skupi s kukova i zakači zajedno pri vrhu. Tako joj se rubovi ne pokazuju na kukovima u haljinama. 

VIDEO>>Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet ‘Ima li nade za nas’? ‘Sretna sam sa svojim životom’

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Bud Humski
Bud Humski
14:36 07.09.2022.

Otkrila toplu vodu?! Balkanci taj trik i te kako dobro poznaju, a ona se samo htjela pohvaliti svojim boravkom u Monte Carlu.

TM
trade_mark
15:24 07.09.2022.

ovo prerasta u teror!! ponedjeljkom i četvrtkom - nikolina pišek. utorak, srijeda - ela dvornik. vikendom naizmjenično marijana mikulić i njezina djeca ili ona plastičnjača i njezin blum. prestanite nas terorizirati!!!

KO
Kološanin
15:27 07.09.2022.

Shvatili smo poruku. Bila si u Monte Carlu. Wauuu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije