Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar šoping

Ella Dvornik platila ove neobične tenisice gotovo 5 tisuća kuna: Biste li i vi?

Foto: Instagram
1/7
26.09.2019.
u 12:22

Naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik odlučila se počastiti neobičnim tenisicama.

Nedavno je Ella Dvornik na Instagramu priznala kako uvijek "izvisi" u šopingu jer uvijek gleda kako će kupiti nešto za kćerkicu Balie i supruga Charlesa, a sebe redovito zapostavlja.

Konačno je red došao na nju! Naime, influencerica se počastila neobičnim tenisicama luksuznog brenda Balmain koje u njihovoj web-trgovini stoje vrtoglavih 5146 kuna, odnosno 695 eura.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nedavno se pohvalila još jednim tenisicama, a na slici pozira u košulji koju je posudila od punice. Tada je obožavateljima za oko zapala njezina figura i izdužene noge pa su je usporedili s gazelom.

"Kakve noge. Kao gazela", "Pored ovakvih nogu nisam ni skužila tene", "Lijepoj ženi sve dobro stoji", "Ma top", "Moćno", redali su se komentari ispod Elline objave, a fotka je skupila više od 10.5 tisuća lajkova. Inače, Ella je nedavno odlučila drastično promijeniti imidž. Plavu kosu obojila je u smeđu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Vrijeme je za oporavak! Nakon godina eksperimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno", napisala je Ella i upitala pratitelje kako im se sviđa promjena te što misle koliko će dugo izdržati u svom ''prirodnom'' izdanju. 

Bilo je i onih koji su pohvalili frizuru, ali su uputili kritiku na račun make-upa. "Friz je super, ali Ella kaj je s make-upom? Ne znam je l' do šminke ili do filtera. Kaj god da je, previše je. Bacaš na one lutke realistične, a stvarno nepotrebno jer si prirodno lijepa. Više tebe, manje filtera, pudera čega god tu ima. I samo ti 'vrišti'!" poručila joj je jedna od pratiteljica.

 

Ključne riječi

Komentara 7

DI
dalibor.ivkovic0704
13:17 26.09.2019.

Gladna djeca hrvatske joj čestitaju.

OI
Oidar
13:24 26.09.2019.

Tko je ta osoba, cime se ona bavi. Jeli ona i njena mama slucaj za socijalnu skrb, meni se cuni da je njena profesija postojala stoljećima prije interneta

WI
WIRRULINA
14:30 26.09.2019.

bez koristi sve u paketu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije