Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMICA

Bojana Gregorić Vejzović: 'Napade panike svladala sam zabijajući nokte u bedra'

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/10
19.06.2021.
u 08:00

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na svojim je društvenim mrežama podijelila fotografiju iz cockpita te otkrila kako je do nje došla.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju iz cockpita. Glumica na fotografiji pozira s kolegicom Tenom Nemet Brankov i pilotima, a u opisu je objasnila kako to da se slikala u cockpitu. "Uspjela sam biti uzoran putnik, svladala sam sve napade panike zabijajući nokte u bedra suputnici i dobila nagradnu fotku u cockpitu!", napisala je glumica te se zahvalila na fotografiji. 

Istu fotografiju objavila je i Nemet Brankov, a u opisu je također istaknula da je fotografiranje bilo poklon, jer je njezina kolegica bila uzorna putnica nakon što je uzela dva miligrama tableta za smirenje. Nemet Brankov je na svojem storyju podijelila i nekoliko kratkih videa u kojima Gregorić Vejzović ističe da se boji putovanja avionom te uzima tabletu. Također, podijelila je i video u kojem prikazuje koliko se njezina kolegica boji, kao i trenutak u kojem su i dobile ponudu za fotografiranje u cockpitu koju su oduševljeno prihvatile.

Inače, glumice su putovale u Dubrovnik kako bi igrale u predstavi 'Hotel Zagorje'.

VIDEO Policija se oglasila oko provale u Severinin stan

 

 

Komentara 2

BE
berija
08:05 19.06.2021.

Sramotno od pilota da su se htjeli fotografirati s ovim dvjema beskorisnim tukama. Mislim da bi trebali dobiti otkaz za primjer. Zašto se ostali putnici nisu mogli fotografirati u cockpitu? Jer su korisni članovi društva?

BE
Bellybutton
08:50 19.06.2021.

Jeli ovo ona šta se slikala u nekom fetišističkom kostimu i pokazala srednji prst svima pa se sada pravi da je uravnotežena osoba iz nama nepoznatih razloga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije