Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošetala pistom

Ella Dvornik iznenadila na londonskom tjednu mode: 'Samo nastavi ići prema vrhu!'

ella dvornik
Foto: Facebook
1/7
24.09.2015.
u 07:40

Elli je pripala čast da otvori i zatvori reviju dizajnerice koju obožavaju velike zvijezde poput Lily Allen i Ellie Goulding

Baš kao što je i najavila na svom blogu, svestrana Ella Dvornik otvorila je i zatvorila reviju srpske dizajnerice Ivane Pije na Londonskom tjednu mode.

U ekstravagandnim komadima iz nove kolekcije Ella je oduševila na reviji nakon čega je dio atmosfere podijelila i sa svojim vjernim obožavateljima na Facebooku. – Ella, svaka čast! Look je baš zanimljiv i neobičan! Super si, samo nastavi ići prema vrhu! – poručila joj je jedna obožavateljica.

Inače, kreacije Ivane Pije nose velike zvijezde poput Lily Allen i Ellie Goulding.  – Možete zamisliti koliko sam počašćena i uzbuđena što ću upravo ja otvoriti i zatvoriti Ivanino predstavljanje – otkrila je kći Dine Dvornika na svom blogu uoči revije. 

S obzirom na to da se na pisti odlično snašla uopće ne sumnjamo da ju očekuje još ovakvih angažmana. 

 

I didn't break my leg 󾍒 Opening and closing for Ivana Pilja Special thanks to Nina's Hair Parlour for hair and Issidora for makeup ❤️ #lfw London Fashion Week , Fashion Scout

Posted by Ella Dvornik on 22. rujan 2015

>>Ella Dvornik niže uspjehe! Nosi reviju poznate dizajnerice na londonskom tjednu mode

>>Ella Dvornik: Uvijek se pitam je li moj otac išta zažalio ili je htio nešto više i bolje

Komentara 1

LI
liskovaca
08:15 24.09.2015.

a zašto su stavljene slike sa maškara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije