Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica smrti Dine Dvornika

Ella Dvornik: Uvijek se pitam je li moj otac išta zažalio ili je htio nešto više i bolje

Ella Dvornik
Foto: Facebook
1/3
07.09.2015.
u 11:29

Na današnji dan prije 7 godina u 45. godini života preminuo je kralj hrvatskog funka Dino Dvornik

Na današnji dan prije točno sedam godina preminuo je kralj hrvatskog funka Dino Dvornik. Poznati pjevač preminuo je 7. rujna 2008. u svom stanu u Zagrebu u 45. godini života nakon što je popio smrtonosnu kombinaciju tableta za smirenje, protiv bolova i antidepresiva.

Pjevačeve smrti prisjetila se njegova kći  Ella Dvornik koja je tada imala 17 godina.

– 7 godina... Tko bi rekao da je tako dugo prošlo? Kako godine brzo prođu... Čini mi se što si stariji da je i brže. Imala sam 17 godina tada, a i sada se osjećam kao da mi je 17 makar znam da mi nije. Nekih stvari se sjećam kao da su bile jučer, a nekih od jučer kao da su godinama daleko. Možda nam se pobrka sve to u glavi pa sjećanja ne slažemo više po vremenu već po važnosti. Sjećam se sada ovog trenutka prije 7 godina. Sjedila sam na fotelji u svom stanu u Prečkom. Mama me je nazvala i plakala "nema više tate". Tako je započelo moje jutro na ovaj dan prije 7 godina. Nikad nitko nije spreman primiti takve vijesti pa čak i ako su iščekivali - taj trenutak je neobjašnjiv, kao da ste vidjeli nešto što nije s ovog svijeta. Međutim zapitam se uvijek – Da sam na samrti što bih požalila? Da li je on ista požalio? Da li je htio više i bolje? Jesmo li ga spriječili da bude ono što je htio biti svojim mišljenjima? – napisala je Ella na svom Facebook profilu.

 

7 godina... Tko bi rekao da je tako dugo proslo? Kako godine brzo produ...cini mi se sto si stariji da je i brze. Imala...

Posted by Ella Dvornik on Monday, September 7, 2015

>> Ella poručila ocu: Dragi moj tata, najdivniji ti 51. rođendan želim, volim te i uvijek si u srcu

Komentara 4

MA
maliMalecki
15:58 07.09.2015.

Ova balavica bi da živi na tatinom liku i djelu!?...ajde bejbe odrasti i počni nešto raditi a ne se prenemagati i glumiti neku umjetnicu a veze sa vezom nemaš

Avatar Peterančan
Peterančan
13:18 07.09.2015.

Čemu tolko medijskog prostora obitelji iz romana Dostojevskog? I novinarstvo je otišlo, ko i sve drugo, na krivu stranu ulice. Ako neko bolesnom djetetu donira milijun eura, jedva da budu tu i tam koje novine objavile člančić od dve rečenice, al ak se nekakvoj fufici vidi bradavica - udarna vijest, naslovnica ... O, Bože dragi!

Avatar Dameanu
Dameanu
14:35 07.09.2015.

Pa dobro po cemu su Dvornikovi VL toliko zanimljivi? Dosta ih je vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije