Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jako bizarno vrijeme'

Ella Dvornik o mukama s kreditom: 'Da sam ga dobila ranije, sad bih imala stan i ne bih imala ni lipe duga'

Foto: Instagram
1/6
16.06.2021.
u 08:50

"Prošla sam, vjerujte, sve banke i opcije. I naravno da mi je zadnja opcija bila najuspješnija", dodala je Ella. Istaknula je i kako su joj peripetije s kreditom uništile pomalo doživljaj preseljenja i novog doma.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik sa suprugom Charlesom Pearceom i njihovim kćerima Balie Dee i Lumi Wren ovih je dana napustila Zagreb i preselila u Istru, gdje su kupili obiteljsku kuću. Tim povodom progovorila je o dobivanju kredita i problemima s kojima se suočila kako bi ostvarila pravo na kredit. 

"Bizarna stvar koja mi se uvijek mota po glavi jest da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala najam nego što sad plaćam kredit za kuću na moru. Sjećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi cijeli život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu dobiti. Jako bizarno vrijeme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i najam i režije i sve ostale izdatke", napisala je Ella na Instagramu. 

"Prošla sam, vjerujte, sve banke i opcije. I naravno da mi je zadnja opcija bila najuspješnija", dodala je Ella. Istaknula je i kako su joj peripetije s kreditom uništile doživljaj preseljenja i novog doma. 

"Iako bih sad trebala odahnuti i uživati u tome što sam svoja na svome, ne mogu se otresti činjenice koliko mi je to cijelo iskustvo i proces malo uništilo doživljaj. Vjerujem da će se mnogi od vas s time poistovjetiti jer vjerojatno kroz to prolazite i sami", napisala je Ella. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Nakon objave javio joj se jedan od pratitelja. "Pa ti si onda zapravo mogla kupiti još jednu kuću s novcima koje si davala za najam", ustvrdio je nakon Elline objave, a ona mu je odgovorila da nije mogla baš kuću, ali stan je mogla bez problema. 

"Ne bih sad imala ni lipe duga", zaključila je Ella. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, Dvornik je nedavno otkrila kako se se sprema na selidbu i to treću otkako su u Hrvatskoj. U rujnu prošle godine otkrila je kako ima sve manje strpljenja za život u Zagrebu te da s obitelji planira preseliti se u Istru. U travnju ove godine otkrila je da je sa Charlesom konačno završila potragu za kućom. No nakon toga krenuli su i neki novi problemi, a jedan od njih je i upis kćerkica Balie i Lumi u vrtić. 

"Upisi u vrtić preko e-građani. Zašto bi bilo jednostavno kad vam možemo javit grešku “0H8jekekfkfoockdnew266283” bez objašnjenja nakon što ste sat vremena ispunjavali zahtjev – pa si vi mislite što je to... E da i btw ovaj drugi neki roditelj vam nema skrbništvo nad tim djetetom, al nad ovim drugim ima pa eto... Uživajte pokušavajući dešifrirati sustav u ovo sunčano popodne”, napisala je Ella i dodala:  "Ništa onda... Idem javit mužu da Balie nije njegova." Ranije je priznala da joj upis djece u novi vrtić teško pada.  "U svakom slučaju, najteže mi pada e-mail koji sam poslala danas u vrtić da ispišem Lumi i Balie. To me baš jako zaboljelo. Iako se Balie veseli veseli novoj kući i novom vrtiću, i znam da nije strašno. Stalno si mislim hoće li joj bit teško bez njenih frendica", iskrena je na društvenim mrežama bila Ella. 

Foto: Hrvatski hrvački savez
VIDEO Policija se oglasila oko provale u Severinin stan 

Ključne riječi

Komentara 6

LI
liliZG
09:53 16.06.2021.

Banke nerado daju kredite "slobodnim umjetnicima" jer se boje da taj neće moći otplaćivati kredit 30 godina, da je zaposlena u nekoj priznatoj firmi za stalno , tada bi dobila kredit bez problema ali nije pa što se sada tu čudi.

LI
linkser2
09:35 16.06.2021.

znači..ovi nisu odreagirali na prezime? A šta ćeš.. ne prolazi cijeli život...

ZP
Zabranjen pristup
09:34 16.06.2021.

Banke traze sigurnost sto je normalno,ako nema dovoljno prihoda na papiru nece joj ni odobriti kredit. Za stanodavca nije bitno odakle novci ,moze dati malo mama malo ovaj onaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije