Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCERICA

Ella Dvornik nasmijala pratitelje odgovorom na supugovo pitanje gdje je bila cijelog njegovog života

Foto: Instagram
1/16
20.10.2021.
u 20:59

Influencerica je u videu pokazala kako je njezin suprug Charles Pearce izgledao kada je imao 25 godina te kako je ona tada izgledala.

Influencerica Ella Dvornik (30) na svojem se TikTok profilu osvrnula na temu toga 'kad je muž pita gdje je bila cijeli njegov život'. Influencerica je u videu pokazala kako je njezin suprug Charles Pearce izgledao kada je imao 25 godina. Ella se našalila te pratiteljima pokazala gdje je ona bila i kako je ona izgledala tada. Dvornik je pokazala fotografiju na kojoj je bila još dijete. "Ja tad u četvrtom osnovne", poručila je uz fotografiju na kojoj je obučena u crvenu kombinaciju. "Učila sam prirodu i društvo Charles", dodala je još u opisu objave.

@elladvornik

Ucila sam prirodu i drustvo Charles….

♬ pussy in power beep boop beep - Ruairidh

U komentarima objave pratitelji su prihvatili njezinu šalu. "Vrištim. Opis. Obožavam ju", jedna je od reakcija. "Tako se muž i ja sprdamo. On 2007. godine krenuo u vojsku, a ja u drugi razred osnovne škole", dodala je kroz smijeh jedna pratiteljica svoju priču koja je slična. U komentarima su istaknuloli i mnogo emotikona koji se jako smiju. 

Podsjetimo, par se upoznao kad je Ella imala 22 godine. Vjenčali su se u Las Vegasu, a sve su pripremili upravo na svoj način. Marketinški stručnjak često Ellu naziva 'ljubavi svoga života'. Oni su i roditelji dviju djevojčica: Balie Dee rođene 2017. godine i Lumi Wren koja je na svijet došla ove godine. Obitelj se ove godine iz Zagreba preselila u Istru, a Ella je nedavno otkrila da joj je drago zbog tog postupka jer njezine kćeri uživaju.  

VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:12 20.10.2021.

Ovu više gladati ne mogu. Ma tko je to? Odvratno ovo NONSTOP prezentiranje po medijima. Da li si ti lutko ikada radila? Otac i djed se vjerojatno u grobu okreću od srama.

VG
Vgboy
21:48 20.10.2021.

Pa dosta više ovih netadniks na naslovnici

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
21:40 20.10.2021.

Ova će život provesti u mijenjanju pelena, sada djeci, za par godina mužu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije