Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putovanje

Elizabeti Burg su na ulicama New Yorka ponudili posao modela

elizabeta burg
Foto: Mirko Đukić
1/4
29.04.2012.
u 10:04

Miss Universe Hrvatske 2012. četiri dana boravila je u New Yorku s Marijom Kraljević kako bi snimila kampanju za kolekciju haljina Sherri Hill

Miss Universe Hrvatske Elizabeta Burg otisnula se na svoje prvo putovanje avionom i to u velebni New York gdje je boravila četiri dana i snimila kampanju za novu kolekciju haljina Sherri Hill. Za poznatog modnog fotografa Fadila Berishu koji ju je snimao Elizabeta je puna riječi hvale.

– Snimala sam sedam sati, ali vrijeme mi je projurilo. Fadil je jako jednostavan i simpatičan - priča misica koja se iz Velike jabuke vratila s bombonijerama i ukrasima koji će je uvijek podsjećati na daleko putovanje. Grad je se toliko dojmio da razmišlja o tome da ode ondje studirati.

- Na izboru sam dobila stipendiju u sklopu koje mogu na jedan semestar otići studirati u inozemstvo i mislim da bi New York bio najbolji za to - uzbuđeno priča Slavonka koju su na ulici zaustavili i ponudili joj posao modela.

- Prišli su mi neki dečko i djevojka i pitali me bih li htjela biti model za jednu trgovinu. Rekla sam im da nisam iz New Yorka pa su mi dali posjetnicu i rekli da im se javim ako se ikada odlučim preseliti - kaže Elizabeta.

Uz putovanja koja joj je donijela lenta najljepše Hrvatice, Elizabeta još ide u školu i priprema se za državnu maturu.

- Naporno mi je na sve stizati, ali razrednica mi puno toga tolerira - kaže Elizabeta koja uz obveze nađe vremena i za svog dečka koji se njome jako ponosi i, dodaje, nije nimalo ljubomoran.

Nakon što joj u lipnju završi škola preselit će se u Zagreb kako bi se što bolje pripremila za svjetski izbor u prosincu.

Komentara 5

DU
Deleted user
13:48 29.04.2012.

i sto sad, to je na zapadu naj normalnije. nije kod priglupih htvata sto moraju fakultet zavrsiti da bi radili na blagajni. treba ti srednja skola za KONOBARA, ahahaaaaa ili TAKSISTU...

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:52 29.04.2012.

Jasta. Njujork je to. Na Canal st mozes kupit Rolex za $20 isto na ulici a neki daju tisuce dolara za ni malo bolji sat.

HH
hhorvatic
17:17 29.04.2012.

Elizabeta kaže da je Fadil jako dobar i simpatičan i . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije