Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razuzdani pomladak

Elizabeth Jagger pozirala gola za Playboy- tata Mick bijesan

elizabeth jagger
Foto: pixsell
1/3
16.04.2011.
u 16:17

Najstarija kći frontmana Rolling Stonesa i Jerry Hall pojavit će se na naslovnici svibanjskog izdanja britanskog Playboya.

Nakon glavobolja koje mu je zadao prijatelj Keith Richards pišući nimalo laskave detalje o njemu u svojoj autobiografiji Mick Jagger se susreo s novim problemima koje su mu servirale njegove kćeri. Prvo se 19-godišnja Georgia May skinula u toples za jednu američku reklamnu kampanju, a najnoviji šok doživio je od nastarije kćeri koju ima s bivšim teksaškim modelom Jerry Hall,  27-godišnja Elizabeth Jagger.

Tattina Lizzy pozirala je gola za svibanjsko izdanje britanskog Playboya što je Sir Micka doslovno razbjesnilo. Naime, upravo je on spriječio da napravi istu grešku 2005. godine kad joj je Payboy nudio velike novce za golišave fotografije. Tad je odbila jer joj je bila tek 21. No, danas sa navršenih 27 samouvjerena Lizzy ne sluša previše tatine savjete, više mamine. I sama se Jerry Hall slikala za Playboy prije 26 godina.

- Mislim da neću požaliti zbog ovoga. Oduvijek sam željela pozirati naga, želim to naraviti prije nego rodim djecu, objasnila je Elizabeth.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:42 16.04.2011.

Pa zašto je tata Mick bijesan, pa on je razdjevičio stotine djevojaka a ne da svojoj da se malo raspištolji. E moj Miče koji si ti licemjer! Prava engleska licemjerčina!

OB
-obrisani-
21:59 16.04.2011.

A je ... pojedini muškarci kad postanu očevi zaborave tko su bili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije