Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Elio Pisak izgubio na snazi, a Branka Marić Mutti u znanju

FARMA
Nova TV
11.06.2010.
u 22:22

Finalisti ovosezonske Farme su Jelena Bosančić, Kristijan Rahimovski, Josip Ivančić, Sabina Čedić i Ivo Amulić. Branka nije Ivi čestitala na pobjedi niti se s njime pozdravila

Finalisti ovosezonske Farme su Jelena Bosančić, Kristijan Rahimovski, Josip Ivančić, Sabina Čedić i Ivo Amulić. Ivo Amulić pobijedio je Branku Mutti u večerašnjem dvoboju znanja time što je skupio više bodova od nje. Postavljeno im je 20 pitanja, a tek na pokoje odgovarao je samo Ivo.

Branka je pokušala odgovoriti na prvo pitanje, pogriješila i bod je išao Ivi Amuliću. Branka mu na pobjedi nije čestitala, a Ivo je jedini farmer s kojim se pri izlasku s farme Mutti nije zagrlila. Elio Pisak u dvoboju snage izgubio je od Kristijana Rahimovskog.

- Čestitam Kikiju. To je samo igra. Često prljava, ali i dalje igra - rekao je Elio.

Prvi brk Istre, uoči dvoboja nije mogao dokučiti koga će Branka izazvati. Laganu ‘prednost’ davao je Sabini i Ivi. Amuliću je spomenuo kako se Mutti treba bojati, jer je po njemu, Branka doktorica Almanaha.

- Čega?! Ku...! Doktorica toga je sigurno! Toga je prošlo, znaš koliko - vulgarno je graknuo Ivo Amulić.

Elio se na to samo nasmijao, i sam pomalo začuđen Ivinom vulgarnosti.

Ključne riječi

Komentara 2

PU
pumbica
00:39 12.06.2010.

Od svi farmera i farmerica.Trebala je biti izbaćena Sabina.Jer u ono vrijeme.Nije jedna balavica tako prosta bila.Sramota ta mala je sve osim djevojke.Zato će Josip pobjediti.Ivo i Sabina će ju se vjenćati.Jer on menja žene ko čarape.Plus toga ne prizna vlastiti kćer.I zato se skrio na farmi .Da neplaća alimentaciju...

RI
ricard
05:59 12.06.2010.

KIKI protivJUGA nemoguća misija. KIKI budi osvetnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije