Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova nagrada

Elektrotehničar Danijel Krezić osvojio 50 tisuća kuna

Ivana Kindl
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/4
25.03.2016.
u 09:30

Pjevačica Ivana Kindl donijela je sreću ocu četvero djece iz Dugog Sela

Ivana Kindl donijela je sreću Danijelu Kreziću iz Dugog Sela koji je osvojio 50 tisuća kuna na potrošačkoj kartici u nagradnoj igri “S Večernjakom do 50 tisuća kuna”.

Elektrotehničar, otac četvero djece nije krio sreću: – S obzirom na brojnu obitelj, novac će nam dobro doći – rekao je Danijel Ivani Kindl.

Ivana je rado sudjelovala u izvlačenju iako ovih dana radi na prvom singlu za Universal Hrvatska, pjesmi Dobra stvar koja izlazi 8. travnja. Nagrada je izvučena u srijedu, a čitateljima se ispričavamo što smo ime dobitnika objavili s danom zakašnjenja.

>> Sretni dobitnici nagradne igre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije