Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ekskluzivno u multipleksu Cineplexx – 50 nijansi slobodniji

50 nijansi slobodniji
Foto: Promo
1/5
05.02.2018.
u 14:28

Uspješan, zgodan, bogat mogul s tamnom stranom te povučena, neiskusna 'djevojka iz susjedstva' nakon vrtloga strastvenih ljubavnih pustolovina staju pred oltar.

Rijetko koji filmski naslov se tako željno iščekuje kao što je to posljednji nastavak ljubavno-erotske priče o Christianu Greyu i Anastasiji Steele: 50 nijansi slobodniji. Uspješan, zgodan, bogat mogul s tamnom stranom te povučena, neiskusna 'djevojka iz susjedstva' nakon vrtloga strastvenih ljubavnih pustolovina staju pred oltar. Naravno, tu nije kraj duhovima iz prošlosti i novim zapletima začinjenim erotskim scenama zbog kojih film nije namijenjen mlađima od 18 godina.

Foto: Promo

Ovu filmsku poslasticu kojoj se posebno vesele žene, u Zagrebu je moguće pogledati ekskluzivno u jednom kinu: multipleksu Cineplexx u City Centeru one East, a sudeći prema velikom interesu, film će zasigurno biti jedan od gledanijih ikada. 50 nijansi slobodniji se može pogledati i u multipleksu Cineplexx u City Centeru one Split, pretpremijerno od 7. veljače. Brojne dame i u Zagrebu i Splitu već su sa svojim prijateljicama odlučile u filmu uživati 8. veljače na Ladies Nightu koji je gotovo u potpunosti rasprodan, pa je dobra ideja ulaznice za redovne projekcije (od 8. veljače) kupiti na cineplexx.hr ili na blagajni kina što prije.

Foto: Promo

Ne propustite vrhunac ljubavno-erotske sage 50 nijansi slobodniji, ekskluzivno u multipleksu Cineplexx u City Centeru one East i Split.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije