Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toscana

Edoardo poziva Auroru da provedu dan u kući kraj jezera

Toscana
Foto: PR FOTO
1/4
17.07.2014.
u 13:55

Nakon Angeline smrti, Alessandro počinje vjerovati da bi Aurora mogla biti nevina, no inspektor Corti pokušava ga razuvjeriti govoreći da je njegova žena patila od duševne bolesti.

Angela Corti pokuša se objesiti u ćeliji u kojoj je zatvorena i odvode je u bolnicu.

Edoardo govori Aurori što se dogodilo te njih dvoje jure u bolnicu. Angela napokon priznaje Aurori da je upoznata s alibijem koji ju je mogao poštedjeti zatvorske kazne.

Nakon Angeline smrti, Alessandro počinje vjerovati da bi Aurora mogla biti nevina, no inspektor Corti pokušava ga razuvjeriti govoreći da je njegova žena patila od duševne bolesti. Stoga Alessandro sam odlučuje istražiti što se točno dogodilo. To se ne sviđa njegovu odvjetniku i Ruggeru Camerani.

Njima nije u interesu da se slučaj Luce Monfortea ponovno otvara. U međuvremenu, tijekom renovacije Primaluce, otkriveno je stotinjak boca vrhunskog vina koje je skrio djed. To napokon daje vjetar u leđa sestrama i nešto početnog kapitala te više ne moraju ovisiti o ljudima poput Camerane. Usprkos Violinu pokušaju da uništi boce, ovo je mala osveta sestara Taviani. Violin su plan razotkrili Aurora i Edoardo koji su, čini se, sve bliskiji.

Edoardo poziva Auroru da provedu dan u kući kraj jezera.

>>Alessandro nalazi anonimnu poruku u kojoj piše da je otac Riccardo ubijen

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije