Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagirala policija

Ed Sheeran usred incidenta u avionu, pijani putnik napadao posadu: 'Svi su bili užasnuti'

Glazbenik Ed Sheeran
Foto: Crispin Rodwell/News Syndication/PIXSELL
1/18
26.10.2023.
u 22:00

Nakon koncerta u Americi, glazbenik se vraćao iz Miamija za London, a tijekom devetosatnog leta bio je svjedok incidentu koji je završio prijavom u policiji

Glazbenik Ed Sheeran (32) u kolovozu iduće godine dolazi u Zagreb u skopu turneje “+ – = ÷ x”, a u nedjelju je imao nastup u SAD-u gdje ga je došao gledati i slavni nogometaš Lionel Messi. Nakon koncerta, krenuo je iz Miamija do aerodroma Heathrow u Londonu, a u zraku je prisustvovao i jednom incidentu

Naime, jedan pijani putnik napao je posadu tijekom devetosatnog leta, zahtijevao još alkohola od njih, što je posada odbila. To mu se nije svidjelo pa je krenuo s uvredama, a putnici su snimili njegov ispad. „J*bite se, k*čke. Maknite svoja dosadna lica iz mog j*benog vidokruga”, vikao je škotski pijani putnik, piše The Sun.

VEZANI ČLANCI

 

Kako se sukob nastavio, u jednom trenutku navodno je ispuštao i majmunske zvukove na putnike i posadu. Srećom, na letu je bio i policajac u civilu, pa je pomogao s ostalim putnicima obuzdati alkoholiziranu osobu i vezati ga za pomoćno sjedalo. Putnici su se bojali da bi se kapetan mogao okrenuti nazad za SAD, ali nakon slijetanja u London, šestorica naoružanih policajaca ušla su u zrakoplov i uhitila čovjeka rano ujutro u utorak.

„Sve je jednostavno bilo kaos. Stvari koje je ovaj tip radio i govorio bile su opscene. Kada su mu odbili dati piće, počeo je ispuštati majmunske zvukove i gestikulirati prema kabinskom osoblju. Riječi koje su izlazile iz njegovih usta bile su gore nego što bi ih čuli na nogometnoj utakmici. Imao je sreće da ga nitko nije nokautirao. Svi su bili užasnuti. Bilo je puno djece koja su gledala”, kazao je svjedok. Dodao je da i kad je bio obuzdan, od njega nitko nije mogao spavati tijekom leta u trajanju od 9 sati.

Glazbenik Ed Sheeran
1/7

„Tip je sigurno bio pijan kad se ukrcao jer ga je posada odbila poslužiti nakon samo sat vremena. U jednom trenutku nam je rečeno da bi mogli biti preusmjereni, a i pilot je čak došao pokušati umiriti putnika. Nadam se da će biti prikladno kažnjen. Nitko se ne bi trebao tako ponašati", kazao je. 

Londonska metropolitanska policija dala je izjavu vezanu za ovaj incident.

„U 1:59 ujutro 24.10. policajci na Heathrowu su primili dojavu da je putnik na letu iz Miamija imao rasističke komentare prema drugim putnicima i članovima posade. Policajci su došli na avion i 46-godišnjak je bio uhićen zbog sumnje da je počinio prekršaj protiv javnog reda i mira na rasnoj osnovi. On ostaje u pritvoru”, kažu iz policije, piše britanski medij

„Ometajuće ponašanje se nikad neće tolerirati na našem letu i uvijek ćemo prikladno reagirati”, rekli su iz British Airwaysa.

VIDEO Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi:  'Najbolje šta sam napravia je šta san te privaria'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije