Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DUGO ČEKALA

Eciji pratitelj poručio da će pronaći dečka kad ga potraži među "običnim" ljudima, a ona mu uzvratila

Foto: Instagram
1/13
07.01.2021.
u 16:19

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić ušla je u raspravu s pratiteljom.

Nakon što je ispred ogledala pozirala kao presretna vlasnica psića Rija, Ecija Ivušić fanovima ne krije koliko voli svog omiljenog četveronošca, nakon što se prošle godine morala oprostiti s psićem iste pasmine imena Leeloo.

 "Jednom ćeš naći nekog tko će bit opsjednut tobom (i još nekim demonima al ok). Vrlo vjerojatno će to biti pas, ali tak je kak je", napisala je Ecija uz niz fotografija s malim psom.

Foto: Instagram screenshot

Zaredali su se brojni komplimenti, a jedan pratitelj joj je poručio da će naći ljubav kada ju bude tražila među "običnim" ljudima.

"Hoćeš, naći ćeš, ali tek onda kada budeš ljubav tražila među 'običnim' ljudima, jer oni znaju voljeti ljude, za razliku od ovih što ne znaju voljeti ništa osim novca...", napisao je on, a ona nije dugo čekala da mu odgovori.

"Ahaaaaa, u tome je problem. Wow. Vjerojatno si mi sad spasio život. Tenks", napisala je.

Foto: Instagram screenshot

On joj je poslije toga uzvratio da pritom ne misli ništa loše, a još jedan pratitelj se uključio u raspravu i podržao njegov komentar. 

Podsjetimo, u nedavnoj objavi Ecija je otkrila da je bolesna i da ima dijabetes te Hashimoto sindrom. Bivša voditeljica pratiteljima je priznala da su joj se u travnju dogodile najgore stvari - potres, prekid radnog odnosa, prekid veze i pandemija. Na početku svog dugačkog teksta koji je podijelila u dvije objave, osvrnula se na to kako će nekome možda zvučati sebično u ovim vremenima što skreće pažnju na sebe, no, kako kaže, nakon svakog prijašnjeg iskrenog teksta dobila je na desetke zahvalnih poruka ljudi koji su se poistovjetili i prolaze isto ili slično.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije