Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predah na moru

Ecija pozirala u toplesu, a fanovi joj poručili da je boginja ljepote

Ecija Ivušić
Foto: Instagram
1/8
24.06.2018.
u 13:49

Voditeljica je objavila na Instagramu fotografije na kojima nema gornji dio kupaćeg kostima.

Voditeljica Extra FM-a Ecija Ivušić produženi vikend je iskoristila za bijeg na more.

Priuštila si je opuštajući vikend i noćno kupanje u toplesu, a upravo tu fotografiju u toplesu podijelila je i s obožavateljima.

 

 

- Izaberi nju. Onu koja si postala. Izaberi je prije svih. I tada će tebe izabrati sve tvoje - napisala je voditeljice uz tri fotografije na kojima pozira bez gornjeg dijela kupaćeg kostima. 

- Tako lijepa.. Tako posebna.. Jedinstvena i neponovljiva Ecija.. Uljepšala si mi ovu noć. Boginja ljepote - poručili su joj obožavatelji, a fotografija je dobila 2700 lajkova.

Ecija Ivušić
1/14

Komentara 16

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
14:19 24.06.2018.

Viš ti to moj narode ovim lepima gole slike porno filmići malo kokain malo oral b malo pušing malo dobar auto a ostalim ženama istambulska konvencija i onda meni netko kaže toalet papir i nafta najprodavanije stvari.. Nema dobre robee do hrvatske prostitutke

ZE
zeljko16
15:02 24.06.2018.

Ljepota? Boginja? Pa kaj se po narodnjačkim dernecima samo ovakve por no spnzoruše nalaze? Jel neko od vas ikad videl pravu ljepoticu kad su vam ove boginje? Bljak

DU
Deleted user
15:57 24.06.2018.

Jasno mi je da "žuti tisak" kakav je nažalost postao i VL, mora objavljivati i ovakve glupe komentare i slikice "poznatih" osoba, ali TKO JE OVA????... Počnite objavljivati fotke svake turistice koja dođe u Hrvatsku i skine se u "toples"....STRAŠNO, DNO DNA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije