Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVAJU NA ODMORU

Ecija Ojdanić suprugu posvetila emotivnu objavu: 'Nevere i oluje smo doktorirali'

Zagreb: Glumica Ecija Ojdanić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
31.08.2023.
u 14:46

Robert je nedavno proslavio 48. rođendan, a Ecija je objavila zajedničku fotografiju uz prigodnu čestitku. U braku su od 2009. godine, a iste se godine rodio i njihov sin Jakov. Glumica iz prvog braka s Antom Viljcem ima i kćer Cvitu

Glumica Ecija Ojdanić (50) podijelila je zajedničku fotografiju sa suprugom, redateljem Robertom Orhelom (48),  na kojoj poziraju zagrljeni na godišnjem odmoru. Ecija je uz fotografiju suprugu čestitala rođendan koji je bio 28. kolovoza.

- Nevere i oluje smo doktorirali. Sad ti želim samo što više ovakvih dana, bonaca, sunčanih dana. I zdravlja, naravno!, napisala je.
Ecija i Robert u braku su od 2009. godine. Iste se godine rodio i njihov sin Jakov. Glumica je prije Orhela bila u braku s glazbenim producentom Antom Viljcem, s kojim ima kćer Cvitu (18).

Ecija je prije dva mjeseca proslavila 50. rođendan, a tada je na Instagramu napisala što bi 50-godišnja Ecija poručila mladoj Eciji. 

VEZANI ČLANCI: 

- Što bi pedesetogodišnja Ecija poručila maloj curici Eciji? Ne boj se. Dogodit će ti se nekoliko stvari koje ne bi poželjela ni najgorem neprijatelju.. preživjet ćeš. Bit će gadno, ali zaliječit ćeš rane, obrisati ćeš suze, i stati ponovno na noge. Ali, ostvarit će ti se i neki najluđi snovi koje te bilo i strah sanjati! Ne boj se, i hrabro veselo kroči kroz život. Sve što te čeka nadilazi tvoja najluđa očekivanja. Sretan mi jubilarni, pedeseti.. Idem voljena, ispunjena i zahvalna u drugo poluvrijeme - napisala je glumica.

Ispod ove objave čestitke su joj uputile Barbara Kolar, Ana Begić Tahiri, Bojana Gregorić Vejzović, Marijana Batinić...Ove godine njezino kazalište Moruzgva proslavilo je 13. rođendan, a glumica je u zadnjih godinu dana imala i dana kada nije skrivala koliko joj je teško jer je u zadnjih godinu dana izgubila dvije važne osobe; svog oca i svekra. 

- Tata je otišao okružen brojnom obitelji, svojom voljenom suprugom, našom mamom i bakom, svojim unucima, zetovima…Otišao je kao ponosan osamdesetjednogodišnjak koji nam je omogućio egzistenciju, i duhovnu i materijalnu, a kada je započeo na svoj životni put, kao i mnogi ljudi iz ovih kamenih krajeva, krenuo je ni iz čega, iz siromaštva. Imao je samo svoj brilijantni um i moralni zakon u sebi koji je on dobio svojim odgojem i koji ćemo se svi mi truditi dati svojoj djeci i unucima. Njemu u čast - napisala je Ecija prošle godine u travnju kada joj je preminuo otac.

VIDEO: Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije