Ecija Ojdanić otkrila je svoj recept za savršene lignje i focacciu, podijelila je i korisne savjete
Uspjela sam snimiti postupak za “podušene” lignje i focacciu. A ostala jela , salatu od liganja, paštetu od tune i Zvoninu tortu, nekom drugom prilikom. - napisala je glumica na svom Instagramu
Komentari 3
između trčanja po nasipu i glume, sprema lignje i fokaču. nikog nije briga.
Još jedna polovnjača koji misli da zna kuhati...
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
nego kako njezina "focaccia"?