Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Ecija Ojdanić (47) podigla prašinu fotkom na kojoj se vidi njena linija: Pozirala u uskoj bijeloj kombinaciji s čašom u ruci

Foto: Instagram screenshot
1/10
07.09.2021.
u 12:48

Fotka je nastala na prvi dan škole, a Ecija izgleda odlično, što su primijetili i pratitelji. Dobila je više od 1300 lajkova, a komentari još uvijek ne staju.

Glumica Ecija Ojdanić na Instagramu je objavila novu fotku na kojoj je pozirala u bijeloj kombinaciji s čašom  ruci. Fotka je nastala na prvi dan škole, a Ecija izgleda odlično, što su primijetili i pratitelji. Dobila je više od 1300 lajkova, a komentari još uvijek ne staju. 

''Predivna'', ''Super izgledaš'', ''Zgodna'', samo su neki od komentara. 

Foto: Instagram

Ecija je prošle godine kćer Cvitu upisala u srednju školu. Glumica je otkrila kako joj je kći održala važnu životnu lekciju. 

"Najdraže životne lekcije su mi kad me život demantira, i kad skrušeno priznam, bila sam u krivu. A kad mi ta lekcija dođe od rođene djece, koliko god zaboljelo na prvu, nakon reakcije ega pomislim, pa i odgajam ih da misle svojom glavom. I preplavi me takva količina ponosa i sreće jer odgajam individue. Koji su se othrvali našem (pre)velikom utjecaju", započela je glumica i u nastavku priznala kako je ambiciozna mama.

"Ja sam ambiciozna mater, priznajem.. zapravo me je moja Cvita smjestila tamo gdje mi je mjesto. U tu kategoriju preambicioznih matera. Ja sam zamislila, kako je ona dijete koje je s takvom lakoćom protutnjalo kroz osnovnu školu, s maksimalnim brojem bodova, uz sto slobodnih aktivnosti, klavir, ples, gitara, gluma, sto ekipa.. i ja sam zamislila da ona, s tom pameću i radnim navikama, ide u neke 'najbolje od najboljih' gimnazija. Možda konačno, neko i medicinu u obitelji završi ...I ona je čak dugo, kao dobro dijete, podržavala te moje ideje. Ali pred kraj je artikulirano i mirno odbila moj utjecaj na njen život, izabrala potpuno druge škole, s argumentima koji su me posramili, na prvu. A onda učinili toliko ponosnom. I mirnom. Njen život je u najsigurnijim rukama, njenim. A mi ostali smo tu da je volimo i podržavamo. I prihvatimo ako slučajno posrne. Dobro došla u gimnazijski svijet po svom izboru, ponosu mamin", zaključila je Ecija koja ima i sina Jakova. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Nenadnbgd
15:27 07.09.2021.

To je ćerka od Ere Ojdanića ?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:40 07.09.2021.

Treba to ....

BT
BTW
23:43 07.09.2021.

Bla, Bla, Bla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije